Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElOyun halısı,uyku arkadaşı,hiç kullanılmamış,az kullanılmış kız bebek kıyafetleri
la vardı biliyomusyn( bi arkadaşım doğum yapcak ona verdim hep, benimki çok huysuz hiçbişeyi kullanamadık hep dağıttımm( ilanımdakiler var kıyafet dışında uyku kuzusu var, peki sende kanguru varmı:)) biz alcaktık kaç kez gittik deli gibi ağladı durmadı almadık bizde, şimdide duruyo okadar para bermek istemiyorum kullanacağım 2-3 ay çünkü.
Tüh kacirmisim hoppalayi üzüldüm hangisindendi hoppala? Bizimki de aynisini yapti kanguru almaya gidince o zaman epey de kucuktu biz de korktuk yine bosa alicaz duracak diye real marketten 18 tl ye en basit incelerinden aldik ama o da simdi kullanilmiyor cunku bu kilodaki bebege gore pek guvenli degil. Ben de ucuz kanguru bulsam alicam.
Sende bendensin yani:)) aldıgımız çoğu şeyi kullanamadık şimdide almaktan korkuyoruz:)) bizim bebek arabasıda duruyo yepyeni ben şimdilik baston almıycam durmuyo çünkü. Bu arada yarın geliyosun dimi,