Bebek İkinci El Oyun halısı,uyku arkadaşı,hiç kullanılmamış,az kullanılmış kız bebek kıyafetleri

oykum13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
149
4
34
$fotoðraf (29).jpg $fotoðraf (12).jpg $fotoðraf (13).jpg $fotoðraf (15).jpg $fotoðraf (20).jpg $fotoðraf (21).jpg $fotoðraf (17).jpg $fotoðraf (18).jpg $fotoðraf (24).jpg $fotoðraf (25).jpg $fotoðraf (26).jpg $fotoðraf (27).jpg $fotoðraf (28).jpg $fotoðraf (30).jpg $fotoðraf (31).jpg $fotoðraf (32).jpg

mother care uyku tulumu yorgan gibi olan : Hiç kullanılmadı 6-18 ay 40 tl
mother care uyku tulumu ayaklı : Bir kaç kez kullanıldı 12-18 ay ama9-12 de giydirilebilir 38 tl
mor renkli hummel tulum :68 cm hiç kullanılmadı 30 tl
sobe marka kazak : Hiç kullanılmadı 9-12 ay 13 tl
sobe marka kotpantolan : Hiç kullanılmadı 9-12 ay 20 tl
açık lila rengi benetton elbise : Hiç kullanılmadı,alır almaz yıkamıştım o yüzden etiketli değil 0-3 ay 25 tl
kahverengi karışık renkli soobe marka elbise 6-9 ay hiç kullanılmadı alır almaz yıkamıştım sadece kırışık o yüzden 10 tl
turuncu kadife tulum lcw : Bir kaç kez giyildi 9-12 ay 15 tl
pembe kapşunlu : Hiç kullanılmadı 9-12 ay 10 tl
pembe bluz c&a : Hiç kullanılmadı 0-3 ay 7 tl
pembe şort lcw : Bir kaç kez giyildi 3-6 ay 7 tl
cloud-b uykuz kuzusu : Bizde kadınlar klubünden almıştık büyük boy ,ama kızım ilgilenmedi pilleri tam temiz 35 tl
playgro mutlu çiftlik oyun halısı : Alır almaz bütün aparatları yıkamıştım,ortadaki müzikli şey çalışmıyor,aslında zaten pek sesi çıkan bi müzik değildi,diğer herşey tam tertemiz 45 tl
kırmızı lcw kadife ceket : bir kaç kez kullanıldı, 6-12 ay 20 tl
kırmızı lcw jile elbise : bir kaç kez kullanıldı, 3-6 ay 12 tl

aslında kıyafetlerin çocugun toplu satmak istiyorum,çünkü kızımla kargoya vermem çok zor olabilir ancak haftaya annem geldiğinde bırakıp çıkabilirim.

Son düzenleme:
Oyn halısını 40 tl ye bırakcam almak isteyene, diğer ürünlerde de bişeyler yapabilirim arkadaşlar hepsi tertemiz yada kullanılmamış

Ben bu oyun halısını almak istiyorm satılmadıysa eğer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam haber bekliyorum senden ozaman:KK66: inş benim olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım özelden 5 dk ya takıldım tamam salı haberleşiriz ben de hep torium e bebekten alıyorum herşeyi. e bebek zaten fatura üstünden işlem yapıyor garanti belgesi vermiyorlar dediğin gibi bakalım sen bulabilirsen artık bi şansımızı deneriz olmadı öyle oynar. benimki hala emeklemiyo bile o yüzden oynar diye halıyı alıyorum. aktivite masası ile ilgili bondigo düşünüyorum ama sen ikisini de inceleyipte mi fisher a karar verdin.

canım özelden 5 dk ya takıldım tamam salı haberleşiriz ben de hep torium e bebekten alıyorum herşeyi. e bebek zaten fatura üstünden işlem yapıyor garanti belgesi vermiyorlar dediğin gibi bakalım sen bulabilirsen artık bi şansımızı deneriz olmadı öyle oynar. benimki hala emeklemiyo bile o yüzden oynar diye halıyı alıyorum. aktivite masası ile ilgili bondigo düşünüyorum ama sen ikisini de inceleyipte mi fisher a karar verdin.

Ben değil ama arkadaşım karşılaştırmış en eğitici bu dedi, kızımla arkadaşınkini test ettim ilgisini çekti ve oynadı oyüzden bende fisher price aldım

X