• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyun halisi ariyorum

Kimsede yok mu? Tiny love tekmele oynayi cok begeniyorum. Ankara disi da dusunebilirim

Hala oyun halisi ariyorum. 80 lira ve alti olursa Ankara disindan da satin alabilirim

$image.jpg
$image.jpg
$image.jpg
$image.jpg
$image.jpg
$image.jpg

Son resimdeki oyuncakları da isterseniz hepsini 20 liraya vereyim. Aslanın kuyruğunu çekince müzik çalıyor, yanaklarına ışıklar yanıyor. Balık soğutulabilen diş kaşıyıcı, sarı olan nuk arka bölge diş kaşıyıcısı, sarı lacivert chicco diş kaşıyıcı, yılan ikea da çıngıraklı, sarı olan düz çıngırak.

Eki Görüntüle 796589
Eki Görüntüle 796590
Eki Görüntüle 796591
Eki Görüntüle 796592
Eki Görüntüle 796593
Eki Görüntüle 796594

Son resimdeki oyuncakları da isterseniz hepsini 20 liraya vereyim. Aslanın kuyruğunu çekince müzik çalıyor, yanaklarına ışıklar yanıyor. Balık soğutulabilen diş kaşıyıcı, sarı olan nuk arka bölge diş kaşıyıcısı, sarı lacivert chicco diş kaşıyıcı, yılan ikea da çıngıraklı, sarı olan düz çıngırak.

Merhaba benimde 3 aylık erkek bebeğim var, bede böyle bir şey almak istiyorum. Oyuncakların fiyatı uygun geldi.Oyun halısı için ne kadar istiyorsunuz acaba?

Merhaba benimde 3 aylık erkek bebeğim var, bede böyle bir şey almak istiyorum. Oyuncakların fiyatı uygun geldi.Oyun halısı için ne kadar istiyorsunuz acaba?

Halı için 80 istedim. Oyun halısı ve oyuncakları acemiperi bugün gelip alacak. Umarım siz de gönlünüze göre aradığınızı bulursunuz.

Ne diyelim alan arkadaşa hayırlı olsun... Umarım bende oğluşum için bulabilirim. Cevap için teşekkürler :3:
Uzun zamandir bu halidan almak istiyordum takipteydim. Bugun gidip aldim. Insallah siz de bulursunuz. Kurunca ne kadar cok ozellik oldugunu daha iyi anladim

Tesekkurler Esrainci

Back