Bebek İkinci El oyun halısı arıyorum

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
37
kızlar oyun halısı arıyorum ama hiç deforme olmamaış osun lütfen fischer price ,playgro, tıny love tercihimdir

merhaba ben satmayı düşünüyorum tiny love tekmele oyna oyun halısı 2.5 ay önce aldık oğlum çok kucakçı olduğu için fazla durmadı içinde az kullandık yeni ve temiz duruyor 185 tl ye aldım 100 tl ye satıyorum ilgilenirsen mesaj yazabilirsin

Eylul kargo yapabilirmisin ben bursadayım, bütün oyuncakları tam deilmi benim 4 aylık oğlumda çok kucakçı ben acaba unutturabilirmiyim diye almak istiyorum ne dersin işe yaramaz mı

Son düzenleme:
Eylul kargo yapabilirmisin ben bursadayım, bütün oyuncakları tam deilmi benim 4 aylık oğlumda çok kucakçı ben acaba unutturabilirmiyim diye almak istiyorum ne dersin işe yaramaz mı

hiç işe yaramadı diyemem oğlum 3 aylıkken aldım şimdi 5.5 aylık ilk çok hoşuna gitti özellikle aslan ve çıngırak favorisiydi aslanla resmen konuşuyordu ama zamanla doğal olarak ilgisi azaldı ve içine koyunca hemen kucağa gelmek istiyor içine koyunca mutfakta kısa süreli işler yapabiliyordum şimdi mama sandalyesi aldım ona koyuyorum mutfakta işimi yapıyorum halıyı kaldırıp salona koydum arada götürüyorum salona merakla bakıyor sanada bir süreliyine yarar sonuçta değişik gelecek müziği falan var pilini biz koyduk istiyorsan kargolayabilirim ben artvindeyim almak istersen özelden mesaj yazarsan bilgilerimizi yazarız

Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bende satmayı düşünüyorum nerdeyse hiç kullanılmadı çünkü bebeklerimin ikiside kucakçıydı ikiz bebeklerim bu arada ben 200 tl ye almıştım ne kadara gider bilmiyorum hatta taksitleri bile devam ediyo almayı düşüne varsa bende satıcam ilk adım arabası almak istiyorum bebeklerime çünkü 1 tane olmuyo herşeyi çift alıyoruz mecburen...

Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bende satmayı düşünüyorum nerdeyse hiç kullanılmadı çünkü bebeklerimin ikiside kucakçıydı ikiz bebeklerim bu arada ben 200 tl ye almıştım ne kadara gider bilmiyorum hatta taksitleri bile devam ediyo almayı düşüne varsa bende satıcam ilk adım arabası almak istiyorum bebeklerime çünkü 1 tane olmuyo herşeyi çift alıyoruz mecburen...

canım ben sana özelden atıyorum mesaj ama gitmiyo silmen gerekiyo mesajların dolmuş ben senin hoyun halını alıcam kesin hala satıyosan

bende bursadayım bu arada msj ı bana mı gönderdin alıcımısın canım fotolarını en kısa zamanda koymaya çalışacağım bebeklerim ikiz fazla vaktim yok foto mak. bozuldu cep tel. çekmeye çalışacağım 1 kişiyle anlaşmak üzereyiz olmazsa konuşuruz...tiny love dönence strilizatörümde satmayı düşünüyorum onları bebeklerim 1 yaşındalar çünkü kullanmıyorum...
Eylül mail adresim yildirim.hamide@gmail.com lütfen bilgilerini yollarmısın

Son düzenleme:
X