Bebek İkinci El oyun halısı 6 9 ay 18 24 ay ucuz kıyafet burada/vazgeçildi

canmama

Çocuklarım herşeyim !!!
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
813
83
118
Merhaba kızlar umarım begendikleriniz olur bazı ürünler hiç kullanilmamistir 1 tl lik 18 24 ay taytlarda hafif renk solmasi vardır lakin ev içinde giyilmeyecek kadar kötü değildir maksat eksikler tamamlansin oyun halisi oyuncakları mevcut değildir ama Joker mağazalarından istediğiniz oyuncağı alıp takabilirsiniz ben geçen sene 240 tl ye almıştım adını tam hatırlayamadım onun için yazamıyorum sormak istediğiniz herseyi cevaplandırmaya çalışırım inşallah her iki taraf içinde hayırlı alışveriş olur Eki Görüntüle 1369849

Oyun halisinin fiyatinda makul olmaya çalıştım ama inşallah beğenen olur çünki gerçekten şu an mağaza fiyati 240 tl

Alt değiştirmeyi alışveriş merkezlerinde sağlık açısından kullanimi çok rahat bir tane çekince kopan kısmından alıp çantanizda taşır ve iç rahatlığı ile Bebeğinizin altını değişirsiniz

4,5,7,8,10,11,12,15,17,19,23 almak istiyorum varmı başka ekliyeceginiz.?

Canım ya istediklerinden sadece 3 tanesi kaldı msjindan evvel bir arkadasa yazdım yastık patik ve ayakkabı var elimde şu an büyük ihtimal de arkadaş alacak almazsa sana döneceğim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…