Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bekliyorum, ben kesin alıyorum vazgecerse ozelden bilgilerini atarsın canımCnm alt ust takim iste cekerken bende dusundum ama daha nasil detayli cekiiim diye :))
sifir etiketli bide bi ark once sormustu o kararini versin solerim canim
kiz insan simdimi koyar bunlariii yaa kacirdim gapleri
Alana hayirli olsun napalim.KacirdikValla canım ben de istedim ama geç kalmisiz baksana :)
Eki Görüntüle 1347743 bunu avm den almistim sayili giyildi 38 beden 40 a da olur
Eki Görüntüle 1347746 burdan aldim ust govdem uzun oldugu icin yakismadi 40...42
Eki Görüntüle 1347744 bunuda burdan aldim loft marka xl 38 40 a olur. . aynen oyle kisa kaldigi icin giyemedim
Eki Görüntüle 1347755 bunuda burdan aldim penyemsi on flari sifon ama ben 42 bedenim bluz S lcwaikiki satan arkadas olur demisti ama sittin sene giyemem oluru yok yane
Valla canım ben de istedim ama geç kalmisiz baksana :)
Alana hayirli olsun napalim.Kacirdik
Alana hayirli olsun napalim.Kacirdik
Cnm yazan arkads yazip cikmis bi cevap vermedi valla onun cvbi bekliyorum gunah olmasin diye ben alacaktim da sen sattin demesin diye o bi cvp versin solicem hemen kacirmis değilsin minikkus
evlaefe cimm minikkus almazsa sen alirsin![]()
ahahahhaha yani benim hic sansim kalmadi
Ben de Sarıyerliyim canım, olur mu olur..ahahahahah sagol yaa
beklerim canmm gel oppBen de Sarıyerliyim canım, olur mu olur..
yilan hikayesi oldu ahahahah :)))Minikgus arkadasim almazsa omdan sonra evlaefe arkadasim da almazsa ben alayim
yilan hikayesi oldu ahahahah :)))
yuppe pisman oldu yukledigine
cigliklarini duyar gibiyim.