• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Grubuna Katılmak İsteyen Anneler

innuk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
3.901
2.785
448
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır oğlumla birlikte katılabileceğimiz oyun grupları araştırıyorum. Bu işi profesyonel olarak yapan bir çok ana okulu yada özel oyun grupları var ama katılımcı olmayınca grup açmaya biliyorlar ve fiyatları bana göre biraz fazla..
Bayadır araştırıyorum ve internette tanışan annelerin bunu kendi kendilerine yaptıklarını gördüm çokta hoşuma gitti..
Kendi kendime neden bizde kendi oyun gruplarımızı oluşturmayalım dedim ve kafamda biraz şekillendirdim..
*12-36 ay arasında çocuklar için 6 ay lık aralıklarla gruplar olsun yani en büyük ile en küçük arasında en fazla 6 ay olacak şekilde.
*Her grup en az 3, en fazla 5 kişilik olsun.
*Aynı şehirde ve yakın bölgelerde olmak gerekir.
* Hafta 1 ya da 2 gün buluşulur. Buluşmalar öncelikle parklar alışveriş merkezleri yada cafelerde. Birbirimizi tanıdıkça ve herkes kabul ederse eğer evlerimizde gerçekleşebilir.
*Buluşmalarda hem anneler sohbet eder hem bebekler sosyalleşirler..
Benim kafandaki bu şekilde katılmak isteyen hangi şehirde olduğunu ve bebeğinin kaç aylık olduğunu belirtirse ilk gurbumuzu kurarız inşallah..
Haydi anneler katılımlarınız bekliyorum..

Son düzenleme:
Hani arkadaşlar benimle aynı fikirde olan hiç kimse yokmu??
herkes çok sosyal bir tek ben ve oğlum mu kaldık sosyalleşmek isteyen anlamadım yaw..

bende cok arastırıyorum benım kızım 2 yasına gırcek evde patlıyruz :59:
arkadasımda yok oyun grplarını bende arastııyorum ama pahalı:58:

arkadaşlar kimse yok muuuu ???
hala bekliyorum sabırla belki biri çıkar diye..
ama kimse yok..

İstanbulda anadolu yakasında 2-3 kişi toplansak yeter bence her hafta bir kez toplanılsa yine birşeydir. belki başkalarıda bizden örnek alır ne dersiniz?

ben varım kızım 2 yaşında ve ümraniyede oturuyorum..katılmayı isteriz...

Ayyy canım yaaa çok sevindim mesajını görünce bende ümraniyede oturuyorum inşallah yakınızdır..
biz görüşürüz senle. Katılıcak birileride olur inşallah zamanla :)

Ayyy canım yaaa çok sevindim mesajını görünce bende ümraniyede oturuyorum inşallah yakınızdır..
biz görüşürüz senle. Katılıcak birileride olur inşallah zamanla :)

neresindesin canım? ben atakentteyim...oğlun kaç yaşında? kendinden bahsetsen? kaç yaşındasın ne iş yaparsın filan...
ben 31 yaşındayım ve ingilizce öğretmeniyim..ismim derya bu arada...

neresindesin canım? ben atakentteyim...oğlun kaç yaşında? kendinden bahsetsen? kaç yaşındasın ne iş yaparsın filan...
ben 31 yaşındayım ve ingilizce öğretmeniyim..ismim derya bu arada...

Memnun oldum deryacım benim oğlum 18 aylık ve bende tavukçuyolunda oturuyorum.ben şu anda çalışmıyorum yeni bıraktım işi. benim adım ilknur bende 29 yaşındayım.

bende memnun oldum ilknur...bu arada benim en samimi arkadaşımın adı da ilknur...yakın sayılırız aslında...bir gün buluşma ayarlayalım...

Olur canım ama sen çalışıyorsun bu durumda en uygun cumartesi olur sanırım ne dersin ?
Havanın güzel olduğu bir cumartesi buluşabilriz..

ben öğleden sonra evde oluyorum ama kız uykuya yatıyor... 2-4 arası uyku saati...bunun dışında kalan zamanlarda görüşebiliriz..hatta eşleri bile dahil edebiliriz bence...

bizi de alın aranıza biz de atakentte oturuyoruz ben burda sıkıldığım için haftada 3-4 gün annemde kalıyorum.

O zaman bu hafta içi birgün ayarlayalım yer ve saat belirleyelim ne dersiniz? bu arada ismim zeynep oğlum ayaz 22 aylık kendisi.

Ohh 3 kişi olduk biz..ne zaman nerede buluşuyoruz ona karar verelim kızlar..
Benim oğlumda 18 aylık :34: adı Göktuğ. Grubun bücürü olcak kendisi bu durumda :1:

Back