Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Oyun Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembekelebek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Arkadaşlar,bu hafta sonu şehir dışından misafirim gelecek.Yüksek ihtimalle biz müsait olamayacağız.Programımda bir değişiklik olursa katılmayı isterim.

dün kızım ilk defa bir çocukla oynadı ietişim kurdu

hiç ilgilenmezdi iletişim kurmazdı dün bir arkadaşımızın oğlunu ders çalıştırmam için bana getirdiler küçük kardeşide vardı 23 aylık kızım çok mutlu oldu çok güzel oynadılar. çok sevindim

buluştuğumuzda sizin bebeklerle ne yapacak çok merak ediyorum.
benim için hafta içide olabilir. çalışıyorum ama tüm gün değil

aslında iki ay önce yazılmış ama ben yeni gördüm.eğer hala oyun grubu düşünceniz varsa ben Ümraniye 'de oturuyorum.kızım 20 aylık.çevremizde yaşıtımız çocuk yok bende kızım sosyalleşsin istiyorum.KK yı çook uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.Yaşıtımız bebekleri olan annelerle hazır havalar da güzelken buluşmak istiyoruz.Sevgiler

bende ümraniyede oturuyorum bende kızımı yaşıtlarıyla buluşturmak istiyorum ama sanırım diğer arkadaşlar tatilde ondan cevap veren olmamaış biz buralardayız bize uyar

öncelikle cevap için teşekkürler.sizde ümraniye deymişsiniz.çok sevindim.kızımla araları fazla yok galiba kızınızın.inşallah buluşabiliriz.benim kızım şu an 20 ayını doldurdu.yeri ve zamanını ayarlayabilirsek buluşmak,tanışmak isterim.Sevgiler

bende sevinirim umarım buluşuruz benim kızımda 23 ünde 18 aylık olacak. yakınlar birbirlerine şuan çalışmıyorum benim için zaman konusunda bir sıkıntı yok

kızzzlarr sizin bu buluşma olmaz aylardır yazmıssınız tık yok :)))) kızmayın canım ...

benim için bu hafta ve haftasonu müsait.ramazan gelmeden bir hafta tatile çıkıcaz.eşim çok yoğundu.çıkamamıştık.ben çarşı da oturuyorum.size uzak mı bilmiyorum ama isterseniz bana gelin.dışarda isterseniz yer kararlaştırıp buluşalım.
ceyrem;herkesin bir koşuşturmacası oluyor,hadi bugün hadi yarın derken bi bakmışsın zaman geçiyor.arkadaşlara la da bir araya geldiğimizde daha sık görüşelim böyle olmuyor diyoruz ama kısmet olmuyor bir türlü.inşallah diğer arkadaşlar da tekrar yazarlar ve buluşup güzel şeyler paylaşırız.

benim içinde müsaitti ama buğün göz dr. uma gittim senelerdir ameliyat olmak isterdim birtürlü olamamıştım ama bu cuma ameliyat olacağım dr. 3 gün evde dinlen dedi. cumadan önce olursa olur tabi

çok çok geçmiş olsun.önemli bişey değildir umarım.ben ramazan ayı başlamadan buluşma olsun isterdim.şimdi ameliyat öncesi buluşabilirmisiniz bilmiyorum.buluşmak isterseniz konuşalım.perşembe günü için bi yer belirleyelim.siz nereye yakınsınız?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim lazer ameliyatı olacağım ama değişik bir yöntem olduğu için 3 gün evden çıkmamam lazımmış ben çarşıya çok yakınım ama bugün perşembe ve ben dün işlerden dolayı giremedim sanırım bugün olmayacak sizde sanırım bir hafta yoksunuz daha sonra buluşalım sizede uyarsa

elbette neden olmasın.biz p.tesi kısmetse yola çıkıcaz.bir yada iki hafta yokuz (kızımıza bağlı huysuzluk etmezse iki hafta)sonrası içinde görüşürüz.
başka arkadaşlar da yazarlarsa sevinirim.ben gerçekten kızıma oyun grubu kurmak.sosyalleşmesini sağlamak istiyorum.güzel dostluklar da kurabiliriz.tekrar yazayım kızım tam 20 aylık.ümraniye de oturuyorum.ılgilenen arkadaşlar olursa gerçektennnn çoookkk sevinicem.teşekkürlerr

uzun zaman olmuş konuya cvp yazılmayalı. hala oyun grubu düşünen anneler var mı acaba?

Ben varım.
Beylıkduzu'nde oturuyorum.
Kızım 09/2011 dogumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…