Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Oyun Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembekelebek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
P

pembekelebek

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,16 aylık kızım için bir oyun grubu kurmak istiyorum.Biz anne babalar bebeklerimize çeşitli oyuncaklar temin edebiliyoruz belki, ama onların asıl ihtiyaçları olan arkadaşı her zaman bulamıyoruz.Benim gibi düşünüp, bebeğinin sosyaleşmesi için oynamasa bile aynı ortamı paylaşması gerektiğine inanan annelerle, haftada bir bile olsa bir araya gelip hem fikir alış verişi yapmak hemde bebeklerimizi buluşturmak istiyorum.

iyi düşünmüşsün canım, istanbulda bu tip gruplar var diye duymuştum ben de Denizli de var mı acaba diye merak ediyordum. Bilgisi olan var mı! yoksa belki Denizli de çocuklarımızı biraraya getirebiliriz zaman zaman diye düşünüyorum.

olabilir canım benim kızım 14.5 aylık birsürü oyuncağımız var ama arkadaşımız yok. sosyalleşmesi için yaşıtları ile birarada olması gerktiğine inanıyorum.

bunu için bir oyun evine götürdüm dah önce ama orasının hijyeni iyi değildi. vazgeçtim. sen anadolu yakasındamısın avrupadamı?

biz 2-3 ay önce bir oyun grubuna gittik hiç beklediğim gibi değildi (kindroo) evde tekrarlayın bunları diyorlar ama elinize bir döküman vermiyorlar ben bakıcıyı anlatacağımda vs..son 1 aydır evimize yakın bir çocuk parkına götürüyoruz günde 2 defa 30 dak. inanın çok faydası oldu

Düşüncene katılıyorum çokta iyi olur oğlum 13 aylık

Biz hergün oyun parkına gidiyoruz,arkadaşlarımın çocuklarıyla da bir araya getiriyorum..şimdi yazlıktayız ama yaz bitsin dönüşte bende oyun grubu düşünüyorum..

Tebessüm77 avrupa yakasında oturuyorum.

Sevhan sen anadolu yakasında mısın avrupa mı?

Arkadaşlar ben Kasımpaşa'da oturuyorum.Sizler de semtleri yazarsanız,ortak bir noktada dış mekan aktivitesi yapabiliriz.

Bende geçen yaza kadar üsküdar da oturuyordum.Eğer istersen orta bir noktada buluşabiliriz.Aklıma ilk gelen Fethi paşa korusu biz çok sık gidiyoruz.Senin aklına gelen başka bir yer var mı?

fethipaşa korusu güzel olabilir fenerbahçe parkını bilirmisin orasıda çok güzel ben karşıda pek bir yer bilmiyorum:1no2:

Arkadaşlar kaç gündür yazamadım fırsatım olmadı.Fenerbahçe Parkını bilmiyorum ama derseniz ki orası olsun ben bulabilirim.Sorun olmaz yani.Ben bu hafta sonu görüşmeyi öneriyorum tabi herkes için uygun mu bilemem ama ne dersiniz :)

fethipaşada olabilir benim için farketmez.
haftasonu hava şartları çok kötü olmazsa neden olmasın

tebessüm77 senin içinde uygunsa pazar günü öğleden sonra fethipaşa korusunda buluşabiliriz.Diğer katılmak isteyen arkadaşlar da yazarsa program yapalım derim.Bu arada ben 2 kişilik bir başka oyun grubuna daha dahil oldum.Cumartesi de onlarla görüşeceğim eğer katılmak isterlerse onları da davet ederim.

Bende anadolu yakasındayım üsküdar bana uyarda eşimle geçirdiğimiz tek tatil günü pazar günü siz çalışıyormusunuz?niçin pazar günü eğer buluşma günü bir dahaki sefere hafta içi olursa bende gelmek isterim.

Sevhan bende çalışmıyorum ama ben katılmak isteyen çalışan anneler de olabilir diye düşündüm.Bu arada katılmak isteyen babalar da gelebilir bence ben zaten eşimle gelicem eğer diğer katılımcılarda eşleriyle gelirse onlarda tanışır .Zaten 1-2 saat katılmak bile bebekler için yeterli bence.Programınıza uyarsa bekleriz canım.ıstersen hafta içi grubuda oluşturabiliriz.Çokta iyi olur.

pazar günü dersim çıktı hafta sonunu boş bırkıyordum ama sınavı varmış hayır diyemedim gelemiyeceğim

Herkesin uygun olduğu başka bir gün buluşmak ümidiyle diyelim o zaman (

çok güzel bişey düşünmüşsünüz bende katılmak isterim ben üsküdar da oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…