• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun grubu Adana

Selam. 25 aylık bir oğlum var. Mavi Bulvar da oturuyorum. Oyun Grubu aradım ama bulamadım. Telefonda da haberleselim olur mu? Hava artık çok sıcak. Ya akşam üstlerine ya da evlerde buluşuruz. Ssulexrose seni instagramda ekledim. Ben Çiğdem keklikci. Sen de eklersen sevinirim.

Selam. 25 aylık bir oğlum var. Mavi Bulvar da oturuyorum. Oyun Grubu aradım ama bulamadım. Telefonda da haberleselim olur mu? Hava artık çok sıcak. Ya akşam üstlerine ya da evlerde buluşuruz. Ssulexrose seni instagramda ekledim. Ben Çiğdem keklikci. Sen de eklersen sevinirim.
Mrb instgrmda adınız nedir

Cigdem_keklikci kontrol ettim.takip ediyorsun zaten. Tanismak isteyen arkadaslarla haftaya bulusalim mi artik? Ziyapasa bulvarinda kurabiye oyun cafe varmis. Ulasim açısından uygun olabilir diye dusundum.
olur tabi facekullanmıuor musunuz adana 18+ 24 arası oyun grubu grubum var

Merhaba benimde 25 aylık oğlum var bende oyun Grubu aradım ama Adana'da yok galiba , bu forumda sizin yazışma larını gördüm gerçi en son geçen yıl yazmışsınız hala oyun Grubu oluşturmak istiyormuş yada varmı katilmak isterim oğlumla

Merhaba benimde 25 aylık oğlum var bende oyun Grubu aradım ama yok Adana'da bu forumda sizin yazışma larını gördüm gerçi en son geçen yıl yazmışsınız hala oyun Grubu oluşturmak istiyormuş yada varmı katilmak isterim oğlum la

Back
X