• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Ablası

pisiipisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
4
0
16
İstanbul
Merhaba ben Marmara Üniversitesi 3. sınıf öğrenciyim. oyun ablası olarak çocuklarla ilgilenmek gerekirse derslerine yardımcı olmak istiyorum.Sigara kullanmıyorum.Çocukların dilinden anlayan,çocuklarla iyi iletişim kurabilen biriyim.Önceden tecrübem var.İstanbul da bu şekilde talebi olan aileler varsa görüşmek isterim.Gerekirse önceden çalıştığım ailelerle iletişim kurabilmenizi sağlayabilirim..

ben oyun ablası yani yardımcı abla arıyorum forumda açtığınız başlığı görünce cevap yazmak istedim eğer belirttiğim şartlar size uyarsa özelden mesajınızı beklerim.bakırköy osmaniyede oturuyorum sabah 8 & öğlen 12.30 arası 8 yaşındaki oğluma oyun ablası arıyorum haftada 4 gün sabah gelicek 12.30da okula bırakacak sadece oğlumla ilgilenecek......

ben oyun ablası yani yardımcı abla arıyorum forumda açtığınız başlığı görünce cevap yazmak istedim eğer belirttiğim şartlar size uyarsa özelden mesajınızı beklerim.bakırköy osmaniyede oturuyorum sabah 8 & öğlen 12.30 arası 8 yaşındaki oğluma oyun ablası arıyorum haftada 4 gün sabah gelicek 12.30da okula bırakacak sadece oğlumla ilgilenecek......

merhaba
saatleriniz benim icin uygun. eger isterseniz gorusebiliriz. deneyimim var ve incirlide oturuyorum.

Back