Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Oyun Ablası

pisiipisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
4
0
Merhaba ben Marmara Üniversitesi 3. sınıf öğrenciyim. Oyun ablası olarak çocuklarla ilgilenmek gerekirse derslerine yardımcı olmak istiyorum.Önceden tecrübem var.İstanbul da bu şekilde talebi olan aileler varsa görüşmek isterim.Gerekirse önceden çalıştığım ailelerle iletişim kurabilmenizi sağlayabilirim..

Merhaba ben Marmara Üniversitesi 3. sınıf öğrenciyim. Oyun ablası olarak çocuklarla ilgilenmek gerekirse derslerine yardımcı olmak istiyorum.Önceden tecrübem var.İstanbul da bu şekilde talebi olan aileler varsa görüşmek isterim.Gerekirse önceden çalıştığım ailelerle iletişim kurabilmenizi sağlayabilirim..

Erenköy'de oturuyorum ve 2 yaşındaki oğluma oyun ablası arıyorum. İlgileniyorsanız irtibata geçmek isterim.

Merhaba ben Marmara Üniversitesi Psikolojik Danısmanlık ve Rehberlik 3.sınıf öğrencisiyim.Bir çok danısmanlık merkezinde ve anaokulunda staj yaptım.Çocuklarla olan iletişimim çok kuvvetlidir.Çocuklarla ilgilenmeyi işten ziyade bir tecrübe olarak görüyorum,onun için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan emin olabilirsiniz.Göztepe de oturuyorum.İlgilenen aileler olursa iletişime geçmek isterim.Mail adresim: xxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba... Nered iakmet ediyorsunuz? Ben Büyükçekmece / Mimaroba 'da yaşıyorum ve 7 aylık bebeğim için yarı zamanlı bir oyun ablası arıyorum. Eğer uygun bulursanız iletişime geçmek ve görüşmek isterim. mail adresim: xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Marmara Üniversitesi Psikolojik Danısmanlık ve Rehberlik 3.sınıf öğrencisiyim.Bir çok danısmanlık merkezinde ve anaokulunda staj yaptım.Çocuklarla olan iletişimim çok kuvvetlidir.Çocuklarla ilgilenmeyi işten ziyade bir tecrübe olarak görüyorum,onun için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan emin olabilirsiniz.Göztepe de oturuyorum.İlgilenen aileler olursa iletişime geçmek isterim.Mail adresim: xxx

Merhaba Tuzla'da çalışmayı düşünürmüsünüz

Merhabalar çok uzun zaman geçmiş ama hala is arıyormusunuz

Merhabalar hala is ariyormusunuz

Izmir alsancakta oturuyorum. 2.5 yasinda kizima haftada 2 gun 2 ser saat oyun ablasi ariyorum.evcil hayvanim mevcut. Universitede ogrenci olmasi tercih sebebim

X