Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oyun ablası

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

werwe91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
64
0
86
İstanbul
merhaba anneler. 2 -6 yaş arası çocuklara oyun ablalığı yapıyorum gamyoncuiremsu. aynı zamanda ilk okul öğrencilerinede derslerinde yardımcı olabilirim . ilgilenenler özelden ulaşabilirler . teşekkürler[/SIZE]

doğuş üniversitesi ingilizce ekonomi finans bölümü öğrencisiyim . ingilizcem var . part time olarak çalışabilirim . kısa bir dönem için palyaçolukta yaptım .

aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyoru XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyorum.

merhaba
tam gün birinimi arıyorsunuz şartlarınız nedir . iyi günler.

aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyorum.

merhaba
tam gün birinimi arıyorsunuz . şartlarınız neler? teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…