• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası oyun ablası

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

werwe91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
64
0
86
İstanbul
merhaba anneler. 2 -6 yaş arası çocuklara oyun ablalığı yapıyorum gamyoncuiremsu. aynı zamanda ilk okul öğrencilerinede derslerinde yardımcı olabilirim . ilgilenenler özelden ulaşabilirler . teşekkürler:emir_bebek:[/SIZE]

merhaba anneler. 2 -6 yaş arası çocuklara oyun ablalığı yapıyorum gamyoncuiremsu. aynı zamanda ilk okul öğrencilerinede derslerinde yardımcı olabilirim . ilgilenenler özelden ulaşabilirler . teşekkürler:emir_bebek:[/SIZE]

doğuş üniversitesi ingilizce ekonomi finans bölümü öğrencisiyim . ingilizcem var . part time olarak çalışabilirim . kısa bir dönem için palyaçolukta yaptım .

aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyoru XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyorum.

merhaba
tam gün birinimi arıyorsunuz şartlarınız nedir . iyi günler.

aralıkta 2 yaşını dolduracak ve beylikdüzünde annemle birlikte olan oğlum için sadece onunla oyun oynayacak vakit geçirecek 400-450 tl ye oyun ablası arıyorum.

merhaba
tam gün birinimi arıyorsunuz . şartlarınız neler? teşekkürler.

Back