Oysa ki evliligimi kurtarmak icin son cirpinislarimdi!

Seni cok iyi anliyorum kuyrugu dik tutman lazim sakin ezdirme kendini onlara bir sey soylediklerinde de sakince cevaplarini ver evlilik terapistinin cok faydalarini duymustum evliliklerde bizim bakamadigimiz bir bakis acisi getiriyor insallah duzelir canm kocanin ailesini tanimiyorum ama buyu cok ciddi bir sey onu yapmak icin insanin gozunun kararmasi lazim zannetmiyorum oyle bir sey oldugunu kalbini karartma

Canım, "kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa goturecek" diye bir konu var aynı başlık altında. Oradaki yazılarımı okur musun? Çok faydalanacagini düşünüyorum. Özellikle "saygı" ile ilgili kısmından.

Büyü muhabbetine girmeyeceğim fakat babasız çocuk büyütmek konusunda birşeyler söyleyebilirim ..bosanirsan ilk boşanan sen olmayacaksın ve çocuğun da babasız kalmayacak ..boşanmaya çocuğu katmayacaksiniz yani ..mahkemenin belirlediği tarihlerde yada senin inisiyatifinde daha fazla çocuğuyla vakit geçirebilir babası ..ne mi değişir ? Kavga gürültü ortamında yetişen çocuğun ilk olarak özgüveni kaybolur ,hırçınlaşır, saldirganlasir, anne-babayı model aldığı için çevresindeki arkadaslarina sözlü yada fiziksel şiddet uygulayabilir ,yalan soyler ,psikolojisi bozulduğu için bir hayal dünyası kurar ve kendini oraya hapseder, iletişim kurmak istediğinizde kaçar ,yanınızdaki çocuğunuza ulaşamazsınız. .boşanma sonrası evler ayrılacağı ve kavga edecek bir eş olmadığı için huzurlu sessiz sakin bir hayata kavuşmuş olacaksınız ..cocugun tek problemi babadan ayrılmak olacağı için bunu da pedagog yardımıyla çözebilirsin..zamanla alışır ve gürültüsüz bir hayatın hafifliğini sever ..aynı evdeyken yaşadığı hiçbir problemi yaşamaz ..diyorsan ki çift terapisine gideriz yada ayrı ayrı tedavi oluruz, o başka ! Beni de bağlamaz ..ben yuva yıkıcı değilim ,bu muameleni hak etmiyorum ..kendin söylüyorsun esinin ilgisizliği nin yalnızca sana olmadığını ..önceden tedaviye başlayıp yarım bıraktığınızı. .ben ikiskinizde bir gelecek görmüyorum ,bu doğrultuda yardım etmek istiyorum ..yoksa banane senin kocisinden. .

fikrini söylemekte özgürsün fakat yanlış fikrini eleştirmekte de ben ve biz özgürüz! !! İyi fikirlesmeler. .

Amin amin

Dramatize etme lütfen ,yalnız değilsin ..boşanmış milyonlarca çocuklu kadın var ..Her biri çekeceği zorlukları düşünüp vazgeçip otursaydı şuan ülkedeki kadın sayısı yarıya düşerdi ..dediğin gibi sabredip sonradan intihar eden yada öldürülen çok kadın var ..zor evet ama çevre baskısını gözardı edersen ve ben boşanmış çocuklu bir kadınım ,1-0 gerideyim mantığını kafandan silersen ,kendini kusurlu gibi görmekten vazgeçersen hayat daha kolay olur senin için ..güçlüyüm ,arkamda bir erkeğin gölgesine ihtiyacım yok ,tek başıma da başarabilirim dersen kimse yıkamaz seni ..yanına yanaşamaz. .av olarak göremez. .neyse daha yazacak çok şey var ama kısacası ,erkek egemenliği altında surunmektense tek başıma ölmeyi tercih ederim ..

Bana mi anlatiyosun ? Birak Allah askina. Cocuklugumdan beri memur cocugu oldugum halde calisarak kendi harcligimi cikardim ihtiyaclaarimi aldim. Hic bi erkege babam dahil tenezzul etmedim. Eminim bu kdr rahat konustuguna gore arkanda guvendigin bi erkek mutlaka vardir. Benim sadece annem var ve birbirimize yetiyoruz cok sukur. Masallah kotu insanlarin nazari degmesin kendi evliligim annemle babaminki gibi olmadi. Neyse brbrimizi tanimiyoruz o yuzden hakkimizda da yorum yapmayalim istersen. Ben soru sahibine fikrimi soyledim. Varsa bi fikrin sende soyle ama bana degil soruyu sorana.

Soru sahibi sende eger evliliginde siddet kufur hakaret yoksa devam et ama varsa da cekmeye degmez. Tecrubeyle sabit. Bizim ailemizde kufur hakaret siddet vardi bende sinir hastasi oldum ciktim ama kazandigim tek sey kendimi cokta güzel savunup koruyabiliyorum. Kimse ne bana ne anneme aileme laf soyleyemiyor cnku izin vermiyorum. Ben evin icinde silahta gordum bicakta gordum. Kisacasi olumden ote koy yok mantigi olustu kafamda huzursuz aile ortamnda buyuyunce. Kibarcacik bi kiz cocugu olmayi isterdim belki ama ezik olmadigim icinde gururluyum. Babam benm icin gereksizdi ama iyiki annem var diyorum. Cocuklarini dusunerek hareket et. Iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…