• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ooo kimler gelmiiiş nasılsın kız kaçak?? eşinin ameliyatı cuma mı çok sevindim hayırlı günde derdinizin dermanını alırsınız da bir daha doktorla filan uğraşmazsınız inşallah.. benim de eşim dün safra kesesi ameliyatı oldu maaşallah şimdi turp gibi..

kusum sen dede ekşın varmıss:)) çok çok geçmiş olsun canımm evet cnm olacak bakalım hem de çift taraftan allah yardımcım olsun artık ne nazlar ne niyazlar eğer dedım kaprıs yaparsan seni orda bırakır kaçar gıderım dedım:))))))))

Son düzenleme:
kusum sen dede ekşın varmıss:))evet cnm olacak bakalım hem de çift taraftan allah yardımcım olsun artık ne nazlar ne niyazlar eğer dedım kaprıs yaparsan seni orda bırakır kaçar gıderım dedım:))))))))

anacım ben de ekşın biter mi hiç... ama sağolsun kocacığım hiç naz yapmıyor ha bire özür diliyor hakkını helal et diyor garibim..

anacım ben de ekşın biter mi hiç... ama sağolsun kocacığım hiç naz yapmıyor ha bire özür diliyor hakkını helal et diyor garibim..

ay yazık bunların evinde cadı olan bu karı yazık adam cağız napsın bana bakıyo 2 gün diye mahcup oluyo alışmış abim hep buna bakmaya eline düşünce bu cadının :))))))) he he

yok annem yaa baak dıo sorun bendeymıs dıo sende hiç bı sorun yok dıo hep bende sorun oluo dıo suclu hıssedıo sanırım kendını..boyle hıssetememesı ıcın herseyı yapıorum ama yardım almayı usunuorum bu konuda eşime nasıl davranmalıyım dıye benmı yanlış davranıorum anlşaamdımkı emın edemıomuyum ki dıorum artık benı kaybedeceğini zanedıo yıllarca daha olmazsa dıo hala yanımda durmazsan ya dıo halbukı neler neler yapıorum onu cock cok sevdığımı ve beınım ıcın cok değğerlı olduğunu coocuğumuz hıç olmasa dahı boyle bıseyı hiç dusunmedğimi ama tam yapamıorum demkki hala boyle kendını kötü hıssettiğne göre dıorumm

[Bmuhabet almış başını gitmişşşşşşşşşşşşşşşş:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:][/B]

Canlarım biz evimize geldik ameliyat oldu eşim çift taraflı..yani okadar çok genişlemiş damar varmışki 3 saat sürdü ameliyat ve toplam 20 kadar damar bağlanıp kesildi..doktorumuz çok güsel şeyler söyledi kendiliğinden gebelik olabilirmiş çunku cok kötü durumdaymıs 10 mılyon cıkması bile mucizeymiş yanii kalitesi iice düşmüş tabiki ondan gebelik olusmamıs ve embriyolarımız 2. kalite olmus..
özelden ve burdan msjlarıyla destek olan hepinizden allah razı olsunn çok çok kötü bir haftaydıı benim için sayenizde daha hafif atlattım allah gönlünüzdekini alnınıza yazsın tez zamanda.. doktorumuz şeker gibiydi eşimde çok rahatladı adamcağız... öyle örnekler verdiki bütün varikoselli çiftelere örnek olsun 2-3 milyonla bile doğal gebelık elde edenler olmus kii bizimki cok cok daha ıyıydı sadece okadar damar kirli kan tasıyınca dnası ve kromozomsal yapısı bozulmus spermler düzelecek alalahın ıznıyle belkı bıraz zaman alacak ama biz ınanıyoruz hepinizi çok öptüm eşim bıraz iyi olana kadar giremeyebilirim hepınız tek tek isim isim dualarımdasınız canım çok yandı yana yana ettim hepimiz için şimdi iyiyiz şükür öptümm hepinizi...

Canlarım biz evimize geldik ameliyat oldu eşim çift taraflı..yani okadar çok genişlemiş damar varmışki 3 saat sürdü ameliyat ve toplam 20 kadar damar bağlanıp kesildi..doktorumuz çok güsel şeyler söyledi kendiliğinden gebelik olabilirmiş çunku cok kötü durumdaymıs 10 mılyon cıkması bile mucizeymiş yanii kalitesi iice düşmüş tabiki ondan gebelik olusmamıs ve embriyolarımız 2. kalite olmus..
özelden ve burdan msjlarıyla destek olan hepinizden allah razı olsunn çok çok kötü bir haftaydıı benim için sayenizde daha hafif atlattım allah gönlünüzdekini alnınıza yazsın tez zamanda.. doktorumuz şeker gibiydi eşimde çok rahatladı adamcağız... öyle örnekler verdiki bütün varikoselli çiftelere örnek olsun 2-3 milyonla bile doğal gebelık elde edenler olmus kii bizimki cok cok daha ıyıydı sadece okadar damar kirli kan tasıyınca dnası ve kromozomsal yapısı bozulmus spermler düzelecek alalahın ıznıyle belkı bıraz zaman alacak ama biz ınanıyoruz hepinizi çok öptüm eşim bıraz iyi olana kadar giremeyebilirim hepınız tek tek isim isim dualarımdasınız canım çok yandı yana yana ettim hepimiz için şimdi iyiyiz şükür öptümm hepinizi...

canım geçmiş olsunnn
inşşş en kısa zamanda bebişt gelsin kiiiiiiiiii bu sıkıntıları gömünnn mis gibi bebişinizle devam edin hayatınızaaaa

ah canım çok sevindim çok çok geçmiş olsun ben inanıyordum zaten senin hamile kalabileceğini mutlaka biyerde bir hata vardı yoksa herşey çok güzeldi senin için inşallah bikaç ay sonra bize buraya kızlar hamileyim yazmayı nasip etsin rabbim inan çok muytlu oldum ya sanki kendi işlerim rasstgitti :))))))):64::64::64::64::64::64::64::64:

umut eşin için geçmiş olsun, umarım iyileşir çabucak allah başka hastalık ameliyat göstermesin inşallah hep hamilelik kontrolleri için birde doğuma girersiniz hastaneye
diğer topiğe yazmak istemiyorum sıktım insanları boşyere tartışır oldunuz sana sevgilerimi gönderiyorum iyi bak kendine arkadaşım

umut eşin için geçmiş olsun, umarım iyileşir çabucak allah başka hastalık ameliyat göstermesin inşallah hep hamilelik kontrolleri için birde doğuma girersiniz hastaneye
diğer topiğe yazmak istemiyorum sıktım insanları boşyere tartışır oldunuz sana sevgilerimi gönderiyorum iyi bak kendine arkadaşım

tamam cnm yazısırız burdan ben kendıme ne ıyı geldıyse onu soyluorum emınım sanada ıyı gelecektır olurmu sagol ıyı dılekelrın için okudunmu ılk sayfada ne hala gelmişim:))

evet okudum, sen kaç yaşındasın ve neden olmuyor ama tam anlayamadım
aklım başımda değil çok ağladım yine yazarken
birde fatma birşeyler yazmış ama cevap vermek istemiyorum neler kullandığını ne yaptığını sormak istiyorum biliyorum ki %49 hasarlıydı onun dnası ne yapayım bilemedim mail adresimi versem yazar mı bana orda insanların tepkisini çekiyorum yazmasam daha iyi sanki

birde fatma birşeyler yazmış ama cevap vermek istemiyorum neler kullandığını ne yaptığını sormak istiyorum biliyorum ki %49 hasarlıydı onun dnası ne yapayım bilemedim mail adresimi versem yazar mı bana orda insanların tepkisini çekiyorum yazmasam daha iyi sanki

ben 28 yasındayım canım bende bı sorun gözükmuyor eşiminde 32 yasında aslında tupe yetecek spermı var ama embriyolarımız kalıtesız oluo 2. tedavıdede ıkı tane embriyo kaldı 10 yumurtadan yanii ben bıraz merkeze bagladım bu durumu cunku orda deneyen arkadaslarım hep kalıte sorunu yasadılar bıde varıkosel amelıyatını yapan dr ıyı yapamamıs olduğu gıbı klamsı 2 negatıften sonra bıdaha çift taraflı oldu hemde..
şimdi bır yıl bakalım dıo dr duzelme varmı dna fargmantastonuna ancak yazın baktırabıleceğiz adanada bakılmıo cunku ankarada yada ıstanbulda bakılcak..yani ben artık istanbulda iyi bır merkezde denerim artık oda seneye yaz olur cunku ancak yaz tataılımız var öğrtmenlerın bılıosun yanı ben acele attıkçe uzadı işte canımm
bizde ıkıbucuk yıllık evliyiz bızımde kımse bılmıyor histereskopi bıle oldum bısey cıkmadı
dna hasarı için kaan hoca fsh tedavısı verıo cnm gunde 1 klomen..burda hazel diye bı arkadasmız vardı onunda dna hasarı %42ydi sonra %25e dustu ve kendılığınden hamıle kaldı oda kaan hocayla görüştü.. hiç umutsuz değilsin canım bak teseyle alınırken sperm daha az hasarlı oluo bide IMSI yöntemı var spermi 8000 kez buyutolar oyle secıolar spermın abs kısmındakı delıkler kabarcıklar oluo dna hasarında bunu görebiliolar IMSIyle

solenzacım benım eşimde dr bıraz ordan da bılıorum bazı seyleri ona kaan hoca bı lınk vermıstı surdan tedavı kombinasyonları bakabılırsın diye ben ona soraraım sana yazarım ne uyguluomus olurmu şimdi yemek yicez hazele de msj atacaktım kendım için senin içinde sormuş olurum hem tamam mı sakin sakin inşallah olacak canımm olurmu ağlama artık ama ben cok uzuluorum yaa bende cok uzuldum yaa dıorumkı onunda ıcı şimdi benim yandığı gibi yanıodur dıorum hep dualrımdasın yazıcam bı ara sana tamam mı napılabılır öptumm

yazdıklarınızı okudum, işten ayrıldım evdeyim tüm topikleri okuyorum erkek kısırlığıyla ilgili. size bilgi vermek istedim yaşınız genç öncelikle eşinizde madem doktor kandırılmanız zor olur. bende ımsı yöntemini duydum. özellikle memorial da başarı sağlanmış geniş açıklamalı internet siteleri var aratırsanız ımsı uygulamaları diye okuyabilirisiniz. ankarada hrs özel hastane ve recai pabuççunun kliniğindede var. ancak biz kaan hocanın hastasıyız o pek sıcak bakmıyor ımsı macs gibi yöntemlere, genarta volkan hocada genetik uzmanı ve ımsı sadece mikroskopla büyütüp dış yaoısal özelliklere bakabiliyor diyor. baş boyun kuyruk yapılarına üzerinde deformasyon olup olmadığına, oysa dna fragmantasyonu ya da hasarı spermin içinde onu oluşturan çekirdekte mevcuttur bunu da imsi göremez sadece oluşan embriyoya biyopsi yaparsak yani PGT o zaman anlayabiliriz diyor. Kaan Aydos ise pgt henüz sonuçları veri oluşturulabilecek kadar bilinen bir teknik değil yeni embriyodan hücre alıyorsunuz bu bebek tutat ve yaşarsa ileride ne gibi sağlık sorunları olur bunu bilemeyiz diyor. tabi karar sizin yinede pgt zarar veriyor ise ımsı denenebilir diye düşünüyorum. birde tek embriyo ile %20 den fazla şansınız yok bunu iyi bilin , diğer forumlarda da sizi okudum. allah yardımcınız olsun

yazdıklarınızı okudum, işten ayrıldım evdeyim tüm topikleri okuyorum erkek kısırlığıyla ilgili. size bilgi vermek istedim yaşınız genç öncelikle eşinizde madem doktor kandırılmanız zor olur. bende ımsı yöntemini duydum. özellikle memorial da başarı sağlanmış geniş açıklamalı internet siteleri var aratırsanız ımsı uygulamaları diye okuyabilirisiniz. ankarada hrs özel hastane ve recai pabuççunun kliniğindede var. ancak biz kaan hocanın hastasıyız o pek sıcak bakmıyor ımsı macs gibi yöntemlere, genarta volkan hocada genetik uzmanı ve ımsı sadece mikroskopla büyütüp dış yaoısal özelliklere bakabiliyor diyor. baş boyun kuyruk yapılarına üzerinde deformasyon olup olmadığına, oysa dna fragmantasyonu ya da hasarı spermin içinde onu oluşturan çekirdekte mevcuttur bunu da imsi göremez sadece oluşan embriyoya biyopsi yaparsak yani PGT o zaman anlayabiliriz diyor. Kaan Aydos ise pgt henüz sonuçları veri oluşturulabilecek kadar bilinen bir teknik değil yeni embriyodan hücre alıyorsunuz bu bebek tutat ve yaşarsa ileride ne gibi sağlık sorunları olur bunu bilemeyiz diyor. tabi karar sizin yinede pgt zarar veriyor ise ımsı denenebilir diye düşünüyorum. birde tek embriyo ile %20 den fazla şansınız yok bunu iyi bilin , diğer forumlarda da sizi okudum. allah yardımcınız olsun

janinescim öncelikle zamanını ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim..
benim en çok üzüldüğüm kaliteli embriyolarımın olmamasıydı yani fragmantasyon olduğu gibi zaten döllenmede de sıkıntı var..toplanan 10 olgun yumurtanın yarısı döllenemiyor bile..yapılan araştırmalarda kaliteli ve cok sayıda embriyo olusturabilen kadınlarda daha çok gebelik elde edildiği görülmüş..ha tabıkı bir yumurtası olup döllenip saglıklı gebelıkler olusturduğu durumlarda var ama yuzdelere bakarsak durum böyle..
benim doktorum kesınlıkle bu durumu eşimin spermlerine bağladı..benim rezervim yumurta kalitem gayet iyiymiş..eşimde ileri derecede varikosel varmış bundan 1.5 yıl önce tek taraflı amelıyat olmustu zaten..ama iyi yapılamamıs ve meğer çift taraflı varmıs..bu bir etken olmus olabılır 2. etkenide ben laboratuvara bağlıyorum sadece IMSI olayı değil de uygulanan butun prosedurler..cunku yaptırdığım merkezde baktım herkesın 2. kalıte embriyosu..hepımızdemi bı sıkıntı var.. doktorlarımdan cok memnun kaldığım için olumsuz konusmak da ıstemıorum aslında ama.
MACS yöntemine ben de inanmıyorum onunla ilgili makaleleri de okudum IMSI ise bizim bas anomelisi çok ve IMSI de spermın bas bolgesındekı kabarcıklar gözükebiliyor..4 çeşit sperm kalitesi var bunlarda embriyo kalitesını etkıleyebılıyor elbette IMSI de dna yapısını fragmantasyonunu göremıyorlar ama en azından ICSI dekı gıbı sadece hareketlkı olan kalıtelıdır gibi yuvarlak bir kriter yok..ben inanmak istıyorum hem ameliyatın bize iyi geleceğine hem de gelmezse dahi seneye yaza yenıden başlayacağız tedaviye..bişeylere tutunmam lazım cunku benım ıptal edılenle bırlıkte 3 tedavim oldu burda IMSI yı süper mucize bi yöntemmiş gibi göstermek istemıyorum ama ben ınanmak ıstıyorum arkadaslar.. IMSI kullanıp sonuç aynı da olabilir..
ben suna ınanıyorum embriyonun tutup tutmaması takdiri ilahi ama öncesındeki butun prosedurler kul elınden cıkıyor tabıkı rabbım ol demezse döllenmez bile ama biz elimizden gelenı yapalım allah bıze irade vermiş iyi bir merkez seçebiliriz en azından öncesınde sperm iyileştirme tedavileri uygulayabiliriz sonrası allaha kalmıs dilerse ol der dilemezse hayırlısı böyleymiş der sabrederiz ımtıhanımıza..boynumuz kıldan incedir..belki spontan olur hiç gerek bile kalmaz onu da bilmiyorum..artık teslim oldum ben allahıma, o ne verirse ona razıyım..
Kaan hocaya gelince ben okuduğum kadarını söyluyorum hekim değilim asla bilemem ama genelde fsh tedavısı verıyor ama benım gördüğüm kadarıyla zaten fsh normal sınırlardaysa pek bi değişiklik olmuyor..yani 2,3 se fsh 5 olduğunda normal yolla gebelık elde edenler oldu onu bılıorum kaan hocanın hastalarından..ama fsh zaten normal sınırlardaysa cok farketmedığini gördüm ben yanılmıs da olabılırım..bize dna fragmantasyonu çoksa tese yaparız dedi eşimin güveni sarsıldı biraz yani 10 milyon spermim zaten var daha iki deneme yapmısız teseye ne gerek var dedi..bu konuyu eşime bıraktım o nasıl rahat hissediyorsa onu yapsın..benım on uygulamadığım kür kalmadı hatta kendısı bıle arastırıp tribulus,uzum çekirdeği fılan almıstı ama sonuç hiç değişmedi klomen de kullandı fsh 5,6 dı zaten..bunlar varıkosel devam ettiği içinde değişmemeiş olabılır..sonucta kaan hocada zaman ayırıp butun maıllere cvp verdi allah razı olsun adamdan ne kazancı var ama eşim artık herkes bu konuda maddi çıkarına göre davranıyormus gibi geliyor diyor..dediğim gibi o nasıl mutluysa oyle yapsın hekım olan o ben onun kadar bilemem ne nedir..

sizede en yakın zamanda ne istiyorsanız nasip etsin rabbim yeniden teşekkürler...

Back
X