Herkese merhaba
Dost sohbetine ihtiyacim var..konuya direk giris yapicam. Dort yıllık evliyim bebek bekliyorum ve beni cok seven uzerime titreyen bir esim var. Fakat bunun keyfini suremiyorum. Ben babasiz buyuyen ama dag gibi guclu bir anneye sahip biriyim esim ise uvey anne elinde ezilmis yuregini hic kirletmemis bir insan. Annesini hic görmemiş vefat etmis annesi. Babasina asiri bagli bir evlat ama babada uvey anne ve kardeslere bagli bir baba. Uvey kardesler arasinda yapilan haksizlik butun derdim. Cok zoruma giden seyler yasiyorum senelerdir. Bosvermek istedikce hep baska baska olumsuzluklar yasadim. Dayanamiyorum artik. Evlenirken hic bir istedigim olmadi ama esim annesizligini hissetmesin diye sustum ki esim 10 sene calisip butun kazancini babasina vermis cunku onlar oyle istemisler. Ileride evlendiginde dugunu yapariz demisler. Ne istedigim gelinligi giydim ne istedigim salonu tuttum(digunde biriken paralarla odendi) ne de istedigim gibi evimi dosetim. Fotograg cekimim bile yok. Kiz tarafi olarak uzerimize düşen her seyi yaptik. Hic kalp kirmadim hic saygısızlık yapmadim ama bicak kemige dayandi artik. Gorumcem evleniyo ve her sey en guzeli en pahalisi yapiliyor.. onlar diledigi gibi yasamislar hala yasiyolar biz ise zorluk icindeyiz..kotu dusunmek istemiyorum bakiyorum onlarin hep isi rast gider dort ayak uzerine duserler biz ise zorluklarla mucadele ede ede hayat geciriyoruz..haksiz ben miyim diye sorguliyorum kendimi. Anladim ki bu dunya haksizlik yapanin bu dunya kötülerin..ilahi adalete siginiyorum elimden baska bir sey gelmiyo..kurtulmak istiyorum bu dusuncelerden gozume soka soka piskin piskin hallerine dayanamiyorum. Esim devlet universitesinde okurken iki kiz özel universitede okudu. Yazlari herkes yazliktayken esim hep calismis. Bebekliginden beri istenmemis uvey annesi tarafindan siddet bile görmüş.hemde babasiyla yakinlik kuruyor diye.
Butun kazancini onlara verdigi icin nisanliyken kahve icecek paramiz bile olmazdi. Hep sabrettim sustum. Allah buyuk dedim. Sonsuz inancliyim Allah sorar dedim yasadikca gordum ki onlarin isi hep yaver bize kelek kavun karpuz...