• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle öfke olmaz olsun!!!

nursaygin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
96
Yer
Antalya
hayatımın en kötü pazarını yaşadım diyebilirim arkadaşlar sabah ambulans sesine uyandım bir de baktım ki ambulans ve polis arabası annemlerin blokta duruyor korkuyla telefona sarıldım çok şükür seslerini duydum ama bir de öğrendimki 28 yaşında ki koca 26 yaşındaki eşini pompalıyla başından vurup kendisi de intihar etmiş 7 yaşında bir kız çocuğunu arkalarında bırakarak çok üzüldüm sabahtan beri kendime gelemedim ama ateş düştüğü yeri yaktı tabi Allah ailelerine sabır versin toplumca her geçen gün şiddete daha fazla yönelir olduk tahammülsüzleştik inşallah devamı gelmez böyle olayların

çok üzüldüm... allah o miniğe güzel bir ömür nasip etsin inşallah. cinayetler arttı çünkü cezalar yeterli değil en önemli sebebi bu bence. allah korusun hepimizi kötü insanlardan. o minik için gerçekten çok üzgünüm:14:

nasıl unutucak bu yaşananları? annen baban nerde diye sorduklarında kaç yaşında olursa olsun bu olayla sarsılmıcakmı ??? nasıl güvenicek insanlara? nasıl aşık olacak? nasıl bir kader bu... içim sıkıldı çok. :14:

bende gün boyu hep bunu düşündüm o çocukcağız için çok ağır bir travma neyseki yatak odasının kapısını açamamış ama anahtar deliğinden bakmış ve annesinin ayaklarındaki kanı farketmiş çocuğu cesetler çıkana kadar başka bir evde tuttuk ama herşeye aklı erebilecek yaşta sonuçta Allah yardımcısı olsun

Allah böle insanlardan hepimizi uzak tutsun inş.Olan çocuklara oluyor işte.Kaderi güzel olur inş.

hayatımın en kötü pazarını yaşadım diyebilirim arkadaşlar sabah ambulans sesine uyandım bir de baktım ki ambulans ve polis arabası annemlerin blokta duruyor korkuyla telefona sarıldım çok şükür seslerini duydum ama bir de öğrendimki 28 yaşında ki koca 26 yaşındaki eşini pompalıyla başından vurup kendisi de intihar etmiş 7 yaşında bir kız çocuğunu arkalarında bırakarak çok üzüldüm sabahtan beri kendime gelemedim ama ateş düştüğü yeri yaktı tabi Allah ailelerine sabır versin toplumca her geçen gün şiddete daha fazla yönelir olduk tahammülsüzleştik inşallah devamı gelmez böyle olayların

sebep ne die sormaktan aıkoyamıyorum kendimi ne oluyoruz böyle ahir zamandayız Rabbim o minik meleği bizleri korusn inş. sudan sebeplere insanlar canlara kıyıyorlar..Rabbim hidayet versin hepimize..Esirgesin..

Back