• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Çok Sevileyim Ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayatortmen

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
53
Puanlar
13
Merhabalar,umarım hem iyi hem mutlusunuzdur.İçimde öyle bir sevilme isteği var ki.Öyle çok sevileyim ki görenler “böyle sevilmeyi Rabbim bize de nasip etsin.”diye dua etsinler.Her gün böylesi güzel bir adamla karşılaştığım için şükredeyim.O da kendini dünyanın en şanslı adamı hissetsin.Sevgisi,merhameti,ilgisi hep üzerimde olsun.Ellerimiz hiç birbirinden ayrılmasın.O doğru kişi bir yerde biliyorum.O da bir yerde karşılaşmamızı bekliyor.Zamanı geldiğinde karşılaşacağımızı biliyorum.Hayatındaki o güzel insanla karşılaşanlar nasıl karşılaştınız,neler yaptınız?

Valla insanlara nispet olsun diye sevgi aşk yaşanmaz ilk önce bunu söyleyeyim.

Eşimle ikimiz de birbirimizin ilk aşkı ilk platoniği değildik. Ancak birbirimize zamanla öyle bağlandık ki öyle şeyler yaşadık ki onun için ölürüm öldürürüm. O benim için ben onun için birçok şeyden vazgeçtik. Bir arada durduk kimse bizi yıkamadı.

Ama öyle önceden romantik bir beklenti yoktu ikimizde de . Hayat böyle değil. Yaşanmışlıklar ve iletişim önemli.

Merhabalar,umarım hem iyi hem mutlusunuzdur.İçimde öyle bir sevilme isteği var ki.Öyle çok sevileyim ki görenler “böyle sevilmeyi Rabbim bize de nasip etsin.”diye dua etsinler.Her gün böylesi güzel bir adamla karşılaştığım için şükredeyim.O da kendini dünyanın en şanslı adamı hissetsin.Sevgisi,merhameti,ilgisi hep üzerimde olsun.Ellerimiz hiç birbirinden ayrılmasın.O doğru kişi bir yerde biliyorum.O da bir yerde karşılaşmamızı bekliyor.Zamanı geldiğinde karşılaşacağımızı biliyorum.Hayatındaki o güzel insanla karşılaşanlar nasıl karşılaştınız,neler yaptınız?
Bi kafede otururken karşı masamdaydı ben de arkadaslarımlarydım o da . İkimiz gülerken göz göze geldik ve içimden Allah sahibine bagışlasın dedim. Normalde de kolay kolay birini beğenmem. 3 gün sonra beni instagramdan bulup yazdı böyle tanıştık eşimle. Bu tür şeylerin tamamen nasip olduğunu düşünüyorum. İyi niyetli bir şekilde yaklaşırsa iki taraf da zaten bir şekilde dünyanın en güzel ilişkisi oluyor.

böyle sevilmeyi Rabbim bize de nasip etsin

İnsanlar böyle demezler, haset ederler. Eksiklerini araştırırlar. Eziklerler kendilerinden daha iyi durumda olan birini görünce.

Hobbes ‘ İnsan insanın kurdudur’ demiş.

Ama inşallah gönlünüze göre bir eş bulursunuz ve mutlu olursunuz tez vakitte

Kırkıma yaklaştım, kimsenin bir çifte bakıp, böyle sevilmek nasip olsun falan dediğini duymadım. Evet güzel anlaşan, birbirine kıymet veren çiftler var ama o kadar yani.

Sevmek, sevilmek, doğru kişiyi bulmayı istemek bunlar çok normal ama abartılı bir beklenti içinde olmak, bunu gözde aşırı büyütmek biraz 🤏 abartı.

Amin.

Sevmeyi sevilmeyi bu kadar romantize ederseniz zor bulursunuz. Böyle ağdalı ağdalı beklentiler ve bu beklentiyle başlanan ilişkiler moka sarar.

Ayrıca bir çifte bakıp niye bize de nasip et diyelim ya, ne saçma bir beklentidir bu.

Ben en ufak hatasında herkesi kestirip attım

Şöyle söyleyeyim flört döneminde bir insan bana birkaç saat yazmasa bile o insanın üstünü çizerdim. Hiçbir şekilde ilgisizliğe, egoya, kıskançlığa tahammülüm yoktu.

Kimseyi alttan almadım hiçbir şeye razı gelmedim. Ben onu adam ederim düzeltirim, işler ciddiye binince düzelir diye düşünmedim. Çat çat kırdım herkesin kalemini 😂😂

Sonunda da eşimle tanıştım. ❤️

Valla insanlara nispet olsun diye sevgi aşk yaşanmaz ilk önce bunu söyleyeyim.

Eşimle ikimiz de birbirimizin ilk aşkı ilk platoniği değildik. Ancak birbirimize zamanla öyle bağlandık ki öyle şeyler yaşadık ki onun için ölürüm öldürürüm. O benim için ben onun için birçok şeyden vazgeçtik. Bir arada durduk kimse bizi yıkamadı.

Ama öyle önceden romantik bir beklenti yoktu ikimizde de . Hayat böyle değil. Yaşanmışlıklar ve iletişim önemli.
Nispet olsun diye değil,o sevgi enerjisi uzaktan bile hissedilecek şekilde olsun istiyorum.Beraber mücadele edebilmek çok güzel bir şey.😊😊

Ben en ufak hatasında herkesi kestirip attım

Şöyle söyleyeyim flört döneminde bir insan bana birkaç saat yazmasa bile o insanın üstünü çizerdim. Hiçbir şekilde ilgisizliğe, egoya, kıskançlığa tahammülüm yoktu.

Kimseyi alttan almadım hiçbir şeye razı gelmedim. Ben onu adam ederim düzeltirim, işler ciddiye binince düzelir diye düşünmedim. Çat çat kırdım herkesin kalemini 😂😂

Sonunda da eşimle tanıştım. ❤️
Yanlışları eleyince sadece doğru insan kalmış.En güzeli de bu bence

Herhangi bir duygusal ilişki sürekli olarak böyle mutluluğun tavan olduğu şekilde ilerlemiyor. 🥲 İnişler çıkışlar, ufak sürtüşmeler, anlaşmazlıklar bazen minik kısa süreli küslüklar, nazlanmalar mutlaka oluyor. Bana kalırsa ilişkiyi ilişki yapan güzelleştiren şeyler bu saydıklarım. İnsan sevilip değer gördüğünü asıl bu inişler çıkışlar sırasında, tartışırken karşısındakinin kırmadan, karşısındakini kaybetme endişesiyle güzelce tartıştığında kelimelerini özenle seçtiğinde anlıyor.

Aklı başında hiçbir insan bir çifte böyle dışarıdan bakıp, ben de böyle sevileyim demez çünkü ilişkiler hiç göründüğü gibi olmayabilir, dışarıya farklıdır ama içeride neler neler vardır. Bu yüzden böyle evlenen biri olduğunda birisi bana Allah sana da nasip etsin dediğinde, Allah daha güzelini benim için iyi olanı nasip etsin diyorum. Çünkü öyle.

Sevmeyi sevilmeyi bu kadar romantize ederseniz zor bulursunuz. Böyle ağdalı ağdalı beklentiler ve bu beklentiyle başlanan ilişkiler moka sarar.

Ayrıca bir çifte bakıp niye bize de nasip et diyelim ya, ne saçma bir beklentidir bu.
Ben güzel çiftler görünce ne güzel birbirlerini seviyorlar,bana da nasip et Rabbim diyorum.Zorla denilecek diye bir şey yok,siz demeyiverin😂😂

Kırkıma yaklaştım, kimsenin bir çifte bakıp, böyle sevilmek nasip olsun falan dediğini duymadım. Evet güzel anlaşan, birbirine kıymet veren çiftler var ama o kadar yani.

Sevmek, sevilmek, doğru kişiyi bulmayı istemek bunlar çok normal ama abartılı bir beklenti içinde olmak, bunu gözde aşırı büyütmek biraz 🤏 abartı.
Gözde büyütmüyorum,beklentim çok insani boyutta şeyler.Olmayacak şeyler değil.Kalkıp Sabancılardan biriyle evlenmek istiyorum tarzında uçuk bir hayalim yok😂😂😂😂güzel sevilmek istiyorum.Bu da olabilecek bir beklenti.😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X