How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öyle Canım sıkkın ki

Gizmigiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
372
186
33
31
İki yıllık evliyim kalın kızlık Zarı var bunun ameliyatını olacağım iki ay sonra kimse bilmiyor ilişkide çok zorlandık derdim bana yetiyor bugün eşim kaynanamları uğramış hemen çocuk yapın olmuyorsa tedavi olun öyle olmaz belki de tedavi oluyorsunuzdur diyip durmuş ikimizin morali de sıfır sanane ya sanane ne derdimiz var biliyor musun tedavi olmamız gerektiğini sen mi söyleyeceksin var mı aynı tarz insanlarla uğraşan Allah en kısa zamanda isteyen herkes ile birlikte bana da anne olmayı nasip etsin

Namus namus derler, milletin bacak arasıyla en çok kendileri ilgilenir.
Tuhaf ülkeyiz...

Namus namus derler, milletin bacak arasıyla en çok kendileri ilgilenir.
Tuhaf ülkeyiz...
Sorma canım daha bir yıl olmamıştı bana seni hastaneye götüreyim istersen diyip duruyordu agzının payını verdim sustu eşime diyor şimdi de sorsan çok namuslu dindarlar

Sorma canım daha bir yıl olmamıştı bana seni hastaneye götüreyim istersen diyip duruyordu agzının payını verdim sustu eşime diyor şimdi de sorsan çok namuslu dindarlar
Tövbe estafurullah.
Ne yapacakmış hastaneye götürüp?
Ona ne?
Belki istemiyorsunuz, belki istiyorsunuz ama bekleme sürecindesiniz ya da başka bir hastalık var ve o sebeple hamile kalmanız yasak.
Ayol kime ne, ne pis ağızlı insanlar bunlar ya.
Benim iki bebeğimin arası 1 yaş.
Kayınvalidem de çok erken en azından 2 sene sonra falan olsaydı dedi, olan olmuş arkadaş size ne?
Sokakta öpüşmek edepsizlik ama bir çiftin sevişmesini konuşmak ahlaki, öyle mi?

Tövbe estafurullah.
Ne yapacakmış hastaneye götürüp?
Ona ne?
Belki istemiyorsunuz, belki istiyorsunuz ama bekleme sürecindesiniz ya da başka bir hastalık var ve o sebeple hamile kalmanız yasak.
Ayol kime ne, ne pis ağızlı insanlar bunlar ya.
Benim iki bebeğimin arası 1 yaş.
Kayınvalidem de çok erken en azından 2 sene sonra falan olsaydı dedi, olan olmuş arkadaş size ne?
Sokakta öpüşmek edepsizlik ama bir çiftin sevişmesini konuşmak ahlaki, öyle mi?
Sana sorarız bir dahakine deseydin öyle terbiyesiz ve ahlaksızlar ki nefret ediyorum artık hiçbir desteklerini görmedim hep de köstekler hayatıma sinirlerimi alt üst etmek için gelmişler resmen

Soyleme zari falan
Cocuk dusunmiyoruz su an
Deyip kestirip atin

Esin de oyle soylesin
Yok canım söyler miyim hiç topa tutar beni eşim de öyle demiş suan istemiyoruz demiş isteyin iste erken yasta anne baba olun diyip durmuş insanın öyle zoruna gidiyor ki kaç saattir ağlıyorum

Yok canım söyler miyim hiç topa tutar beni eşim de öyle demiş suan istemiyoruz demiş isteyin iste erken yasta anne baba olun diyip durmuş insanın öyle zoruna gidiyor ki kaç saattir ağlıyorum
Zorunuza gidecek ne var?
Şuan sizin sağlık olarak bir probleminiz var ve hamile kalmamalısınız.
Bu sıkıntı genital bölgenizde diye mi üzülüyorsunuz, bunu hamileliğe mi bağlıyorsunuz?
E burnunuzda da et olabilirdi, yine hamile kalamazdınız operasyon için.
Allah aşkına şu deli insanlar sebebiyle canınızı sıkmayın.
Siz sağlığınıza, eşinizle güzel muhabbetinize bakın.

Back