Evet koyulasma var canim ama ikisinde ayni esitlikte koyu olmasi lazim veytta tcizgisinin daha koyu cikmasi lazimBata 3 günüm var şüphelerim var dünkü ovulasyon testim boyle şimdi bitane daha yapicam yorumunuz nedir
Testi yapar yapmaz koyulaştımı t çizgisi yoksa zamanla mı koyulaştı canım.Bata 3 günüm var şüphelerim var dünkü ovulasyon testim boyle şimdi bitane daha yapicam yorumunuz nedir
Aynen katılıyorum bende o yüzden bu soruyu sordum zaten. Birde benim test laboquick markaydı.Evet koyulasma var canim ama ikisinde ayni esitlikte koyu olmasi lazim veytta tcizgisinin daha koyu cikmasi lazim
5 dk içinde koyulasiyo canım laboquick markaydı benimdeTesti yapar yapmaz koyulaştımı t çizgisi yoksa zamanla mı koyulaştı canım.
Regl ne zaman canm2 dk ka oldu yapalı bunuda
3 gün var ve bugün adet sancısı gibi sancılarım varRegl ne zaman canm
Regln geçmesini bekle bence canm3 gün var ve bugün adet sancısı gibi sancılarım var
Olma ihtimali çok yüksek, benimki daha koyuydu ama ilişki gününe göre değişir tabiki de. İnaşallah hamilesindir de seninle de tam tecrübe etmiş olmuruz. Eğer regl olursan hayal kırıklığına uğrama. Regl olacağını da pek sanmıyorum ama!3 gün var ve bugün adet sancısı gibi sancılarım var
Inşallah sağlıkla hamileyimdir Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder 3 ay önce kürtaj oldum ozaman hamileykende yapmıştım sonradan koyulasti böyleydi ilk 2 si gebelikOlma ihtimali çok yüksek, benimki daha koyuydu ama ilişki gününe göre değişir tabiki de. İnaşallah hamilesindir de seninle de tam tecrübe etmiş olmuruz. Eğer regl olursan hayal kırıklığına uğrama. Regl olacağını da pek sanmıyorum ama!
Inşallah sağlıkla hamileyimdir Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder 3 ay önce kürtaj oldum ozaman hamileykende yapmıştım sonradan koyulasti böyleydi ilk 2 si gebelik
Evet çok benziyoEki Görüntüle 2576092 seninkilerde benm ki ile aynı benmde alttakiler gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?