Gebeliğe Hazırlık OVULOSYON TESTIYLE GEBELIK BELLI OLIRMU MERAK EDENLER ICIN YAPTIM..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaslar ovu testiyle gebelik ogrenilirmi diye merak eden arkadaşlarım icin biraz once test yaptim sonuç boyle cikti.. 6 hafta 5 günlük hamileyim.. ilk ve aninda beliren t cizgisiydi..

Eklentiler

• 20200113_151000.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 69
Evet haklısın bende ovülasyonlar öğrendim gebeliğimi, tabi senin ilerlemiş hamilelğin olduğu için çok çok çok koyu çıkmış. Beni bata 4 gün kala eşit renkte çizgiler çıktı. Yumurtlamayacağıma göre hamile olduğumu anladım ve çok şaşırmıştım.

Evet canim 7 haftalik sayilirim merak eden arkadaslarim icin yaptim zaten.. ayni koyulukta oldugu zamanda gebeligin göstergesi olabiliyor

Bata 3 günüm var şüphelerim var dünkü ovulasyon testim boyle şimdi bitane daha yapicam yorumunuz nedir

Eklentiler

• 20200113_095043.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 75
2 dk ka oldu yapalı bunuda

Eklentiler

• 1578920603495734148445.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
Bende gebeligim de yaptım beta 71 di t çizgisi aynı renk değil di hafif koyuydu sonra beta 620 olunca tekrar yapmıştım t çok kuyuydu

3 gün var ve bugün adet sancısı gibi sancılarım var
Olma ihtimali çok yüksek, benimki daha koyuydu ama ilişki gününe göre değişir tabiki de. İnaşallah hamilesindir de seninle de tam tecrübe etmiş olmuruz. Eğer regl olursan hayal kırıklığına uğrama. Regl olacağını da pek sanmıyorum ama!

Inşallah sağlıkla hamileyimdir Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder 3 ay önce kürtaj oldum ozaman hamileykende yapmıştım sonradan koyulasti böyleydi ilk 2 si gebelik

Eklentiler

• Screenshot_20200104-153213.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 30
Inşallah sağlıkla hamileyimdir Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder 3 ay önce kürtaj oldum ozaman hamileykende yapmıştım sonradan koyulasti böyleydi ilk 2 si gebelik
seninkilerde benm ki ile aynı benmde alttakiler gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…