• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulosyon testi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryeemmm_

Küçük civcivimmm 🐣🐣👼💕 Oğlum 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.272
6.837
108
Hanımlar merhaba lütfen yardım 🙏🏻 Önümüzdeki ay bebek için çalışmalara başlıcaz ovulosyon testi gerçekten etkili mi bu testlerle hamile kalan var mı 💗 hamile kalmak için başka bi öneriniz varsa söyleyin🙏🏻💗🥰

Eklentiler

• 1582228632446.png
    1582228632446.png
    131,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu testlerin bi etkisi yok hamile kalmayida kolaylastirmiyo canim sadece yumurtlama gununu belirliyrbiliyosun kullanmani tavsiye ederim

Hanımlar merhaba lütfen yardım 🙏🏻 Önümüzdeki ay bebek için çalışmalara başlıcaz ovulosyon testi gerçekten etkili mi bu testlerle hamile kalan var mı 💗 hamile kalmak için başka bi öneriniz varsa söyleyin🙏🏻💗🥰
2-3 gün arayla ilişki oluyorsa gerek yok. Ama o günü kaçırmamak için, ne zaman test yapsanız çıkar ne zaman adet olmanız lazım belirlemek daha kolay ve garanti oluyor. Diğer türlü hep bi şüphe oluyor

Adet günüm yaklaştı adetim bitince düşünüyoruz 😍

Merak ettim gerek var mı diye yani doğruluk payı var öyle mi 😍🥰

Vücut ısısı takibi işe yumurtlama günü hesaplama var birde bunu araştırmanı tavsiye ederim

Evet etkili ben 3 kez hamile kaldım üçündede ovulasyon testi ile kaldım. İnstagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip edin oradan sipariş edin ordaki bayan da takiplerinizde inanılmaz yardımcı oluyor. İnsallah rabbim hızlıca nasip eder 🤲🏽🙏🏽

Back