Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba lütfen yardım Önümüzdeki ay bebek için çalışmalara başlıcaz ovulosyon testi gerçekten etkili mi bu testlerle hamile kalan var mı hamile kalmak için başka bi öneriniz varsa söyleyin
Hanımlar merhaba lütfen yardım Önümüzdeki ay bebek için çalışmalara başlıcaz ovulosyon testi gerçekten etkili mi bu testlerle hamile kalan var mı hamile kalmak için başka bi öneriniz varsa söyleyin
2-3 gün arayla ilişki oluyorsa gerek yok. Ama o günü kaçırmamak için, ne zaman test yapsanız çıkar ne zaman adet olmanız lazım belirlemek daha kolay ve garanti oluyor. Diğer türlü hep bi şüphe oluyor
Evet etkili ben 3 kez hamile kaldım üçündede ovulasyon testi ile kaldım. İnstagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip edin oradan sipariş edin ordaki bayan da takiplerinizde inanılmaz yardımcı oluyor. İnsallah rabbim hızlıca nasip eder