• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulation testi yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
82
23
38
28
Slm arkadaşlar ovulation testi anlayan varsa bir yardım edebilir lütfen acaba yumurtlamam olmuş mu pik olmuş mu yumurtam çatlamış mı ?🙄

Eklentiler

• A7D40FAB-851E-4A6C-8AAA-70DC94DECABA.webp
    A7D40FAB-851E-4A6C-8AAA-70DC94DECABA.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 48
Çok sağol pik ne demek olio pik olmamış mı pek anlamıyorum da😅
T çizgisi C kadar veya daha koyu ise pik oluyo
Ertesi gün T çizgsi silik ise çatlamış oluyor

senin 12. Testte pik olmuş yani yumurtlamışsın 13. Testte yumurta çatlamış

yumurtladığın günde dahil olmak üzere 5 gün
Günde 1 defa değerlendirmen gerekiyor

bende ovülasyon testiyle hamile kaldım 🤰🏻

askzor askzor Şimdi anladım çok sağol canım 😅
Peki sen ilk denemede mi hamile kaldın ?
Allah uzun ömürler versin bebeğine ☺️

askzor askzor Şimdi anladım çok sağol canım 😅
Peki sen ilk denemede mi hamile kaldın ?
Allah uzun ömürler versin bebeğine ☺️
2. Denemede oldu
Ondan önce yaklaşık 7 ay uygulamaya göre hareket ettik ama olmadı 2 ay test kullandım uygulamadan farklı günlerde yumurtlama oldu.

çok stres yapıyordum. Ben Ramazan’da hamile kaldım zaten oruçlu olduğumuz ve vardiyalı çalıştığımız için çok denkgelemiyorduk😃 olmaz diyordum ben o ay Ama oldu çok şükür 🙏
Yani demek istediğim kafan rahat olacak

şuan kızım 1 yaşında ♥️ Allah Sana ve isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

2. Denemede oldu
Ondan önce yaklaşık 7 ay uygulamaya göre hareket ettik ama olmadı 2 ay test kullandım uygulamadan farklı günlerde yumurtlama oldu.

çok stres yapıyordum. Ben Ramazan’da hamile kaldım zaten oruçlu olduğumuz ve vardiyalı çalıştığımız için çok denkgelemiyorduk😃 olmaz diyordum ben o ay Ama oldu çok şükür 🙏
Yani demek istediğim kafan rahat olacak

şuan kızım 1 yaşında ♥️ Allah Sana ve isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende çok stres yapipom maalesef ne güzel size süpriz olmuş 😅 oyy maşallah amin canım inşallah ❤️🙏🏼

Back
X