Ovulasyonum

hayalimsin1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
7.365
6.403
198
Arkadaslar evde ovulasyon takibi yapıyorum her ay düzenli bir sekilde4-5gun sürüyordu bu ay ise dun başladım pozitif çıktı bugün ise negatif çıktı .yani sadece bir gun pozitifti bu nasıl oldu bunu yasiyan oldumu? Neden böyle oldum sizce

Zaten normalide bu.
Ovulasyon testinde yanlızca bir gün koyu çizgi belirir.
Ve yumurta 24 saat döllenmeye müsayittir.
Bende daha önce kullandım ovulasyon testi.
Ben eğer teste erken başlamışsam bir iki gün çok silik iki çizgi sonra ki gün koyu iki çizgi ve bir sonraki gün tek çizgi çıkıyor.
Normal olanda zaten yanlızca bir gün koyu çift çizgi çıkmasıdır.
Ama sen yinede testi yapmaya beklenen yumurtlama gününden önce başla.
Silik çüft çizgi çıkınca ilişikide bulunursun sonrada koyu çizgi çıktığı gün ve bir sonraki gün ilişkide bulunup o ay için önemli zamanları değerlendirmiş olursun.

TSK cevap için canım,bendede her ay bir oncesi ve bir gun sonrası iki çizgi çıkardı iste.bu ay 11ci gun yani bir gun oncesi negatif çıktı sonra 12 çi gun positif çıktı ve 1 gun sonrası 13 vu gun yine negatif çıktı . Oysaki her ay yapıyorum muhakkak 1gun değilde hatta 2gun oncesi ve 2sonrasida positif olurdu.bu ay cok tuafti anlayacağın Lovely.en iyisi doktora gidip sormak galiba

Ki eğer bir yumurtanın yasama ömrü 24saat ise 13 cu Günü'de positif olması gerekmezmiydi yani bir gun sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…