- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi pembepatiler
-
Canim bende ovulosyon kullaniyorum cift cizgi gordugun gun ve sonraki 3 veya 4 gun dene dun yumurtlamissin cizgi siliklesene kadar yapmaya devam testi. Siliklestigi zaman cizgi bil ki yumurtan catlamis benimde dun pozitifi gordum az once yqptim bugunde. Kimileri gun asiri yaoin diyor sprem sayisi icin kimileride gun kacirmayin degerlendirin diyor benimde kafam karisik biraz ondan girdim simdi forma ama degerdir derim cunki de degrrlendiricem canimKızlar bu ay biraz başınızı agritacagim ovulasyon bilgisizligimden dolayı sat 10 ekim. Fotodaki sarı zemin dünkü ovulasyon beyaz zeminli bugünkü ovulasyon. Dün sizleri dinleyip ilişki oldu. Bugünde devam edeyim mi
canim bende evliyim ama cocugumuz yok malesefdaha bos bos beklemekten ovulasyon testi daha mi iyi oluyor net bilgiveryor mu aceba konu hakknda bilgim yok tecrubrszm k.bakma o yuzden soruyorumCanim bende ovulosyon kullaniyorum cift cizgi gordugun gun ve sonraki 3 veya 4 gun dene dun yumurtlamissin cizgi siliklesene kadar yapmaya devam testi. Siliklestigi zaman cizgi bil ki yumurtan catlamis benimde dun pozitifi gordum az once yqptim bugunde. Kimileri gun asiri yaoin diyor sprem sayisi icin kimileride gun kacirmayin degerlendirin diyor benimde kafam karisik biraz ondan girdim simdi forma ama degerdir derim cunki de degrrlendiricem canim
eğer eşin istiyorsa bir sorun yoksa olabilirKızlar bu ay biraz başınızı agritacagim ovulasyon bilgisizligimden dolayı sat 10 ekim. Fotodaki sarı zemin dünkü ovulasyon beyaz zeminli bugünkü ovulasyon. Dün sizleri dinleyip ilişki oldu. Bugünde devam edeyim mi
Emeklerimizin karşılığını versin inşallah AllahSiliklesene kadar devam et canim bende yumurtlamadayim
Amin insallah seninde canimEmeklerimizin karşılığını versin inşallah Allah
Normalde kullandığım takip programinda 27 si gözüküyor aslında yumurtlama günü bu zamana kadar ona uyup yaptık ama 27si nere bugün neresi boşa cabalamisizCanim bende ovulosyon kullaniyorum cift cizgi gordugun gun ve sonraki 3 veya 4 gun dene dun yumurtlamissin cizgi siliklesene kadar yapmaya devam testi. Siliklestigi zaman cizgi bil ki yumurtan catlamis benimde dun pozitifi gordum az once yqptim bugunde. Kimileri gun asiri yaoin diyor sprem sayisi icin kimileride gun kacirmayin degerlendirin diyor benimde kafam karisik biraz ondan girdim simdi forma ama degerdir derim cunki de degrrlendiricem canim
Canim işe yarar mı bilmiyorum ovulasyon ama kendi hesapladigimiz veya takip programlarıyla hiç uyuşmuyor gunu. Ben kendi hesabıma göre 25i programa göre 27si yumurtlama olur diye dusunuyordum. Hatta burada da sordum kac kisiye. Ama ovulasyon nokta atışı yapıyor günü biraz sanki. Düşünsene 24 saatin var her ay hesaplayıp tutturamama sıkıntısı stresi yaşıyorsun. Bir sene yanlış güne oynamisim resmencanim bende evliyim ama cocugumuz yok malesefdaha bos bos beklemekten ovulasyon testi daha mi iyi oluyor net bilgiveryor mu aceba konu hakknda bilgim yok tecrubrszm k.bakma o yuzden soruyorum
aa can skcı olmus canim senin de. cok hakslisin bende burda alayimda bi deneyeyim paylasrm sonuclari madem herkes yapyor bende yapaym☺Canim işe yarar mı bilmiyorum ovulasyon ama kendi hesapladigimiz veya takip programlarıyla hiç uyuşmuyor gunu. Ben kendi hesabıma göre 25i programa göre 27si yumurtlama olur diye dusunuyordum. Hatta burada da sordum kac kisiye. Ama ovulasyon nokta atışı yapıyor günü biraz sanki. Düşünsene 24 saatin var her ay hesaplayıp tutturamama sıkıntısı stresi yaşıyorsun. Bir sene yanlış güne oynamisim resmen
Nette çok uyguna bulabilirsin canım eczaneden 4 5 tanesine vereceğin paraya 30 tane alabilirsin. Bende öyle aldım. 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 ovulasyon 30 liraya. Normalde sadece gebelik testi bile bu paraya bulunmuyoraa can skcı olmus canim senin de. cok hakslisin bende burda alayimda bi deneyeyim paylasrm sonuclari madem herkes yapyor bende yapaym☺
hangi site aceba canim rca etsemNette çok uyguna bulabilirsin canım eczaneden 4 5 tanesine vereceğin paraya 30 tane alabilirsin. Bende öyle aldım. 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 ovulasyon 30 liraya. Normalde sadece gebelik testi bile bu paraya bulunmuyor
Buradan yazılıyor mu bilmiyorum ama mesaj kutuna linkini atarım canımhangi site aceba canim rca etsem
Canim programlara inanma ovulasyon endogru sonucu verir.cunki programlarortlamagunu baz alirlar yumurtalama gunu ya 2 3 gun gecer yada erken gosterir test en dogrusuCanim işe yarar mı bilmiyorum ovulasyon ama kendi hesapladigimiz veya takip programlarıyla hiç uyuşmuyor gunu. Ben kendi hesabıma göre 25i programa göre 27si yumurtlama olur diye dusunuyordum. Hatta burada da sordum kac kisiye. Ama ovulasyon nokta atışı yapıyor günü biraz sanki. Düşünsene 24 saatin var her ay hesaplayıp tutturamama sıkıntısı stresi yaşıyorsun. Bir sene yanlış güne oynamisim resmen
Ne demek elimden geldigince yardimci olurum tabi, ovulasyon daha iyi oluyor. Cunki hamile kalmak icin ayda sadece 1 2 gun en verisli gunun oluyor bunuda denk getirmek biraz sans isi denk getirdin diyelim yumurta 12 ile 24 saat yasiyor yani döllenmesi icin en fazla 24 saati var. Ovulasyon testinde idrar la adetin tamamen bitti gun yaomaya baslayabilirsin. Testi yapmadan 2 saat once sivi tuketimini kesmen lazim. Teste c kismi hep cizgi cikar t kismi nezaman c kadar kalin bir cizgi olursa yada c den daha net bir cizgi cikarsa ozaman yumurtaladigini gosteriyor test cunki yumurtladigin zaman vucudun LH adi verilen bi hormonu salgiliyor oncesinden buda yumurtlamani yakalamni sagloyor. Cifr cizgiyi gorunce is bitmiyor tabiki cift cizgi siliklesene kadar teste devam etmen gerekiyor zaten cift cozgide 1 veya 2 gun duruyor siliklestigi zaman yumurtan catlamis oluyor. Kisaca ozetlersem cift cizgiyi gordugun gun ve sonrasindan 4 gunu degerlendirmen yeterli. Sen elinden geleni yapmis oluyorsun zaten gerisi kismet allahin takdiri. Umarim ben dahil tum isteyen kisilerin kucagi dolar en hayirli zamandacanim bende evliyim ama cocugumuz yok malesefdaha bos bos beklemekten ovulasyon testi daha mi iyi oluyor net bilgiveryor mu aceba konu hakknda bilgim yok tecrubrszm k.bakma o yuzden soruyorum
ya o kadar guzel anlatmssniz ki insallah yapacagm ve sonuclarida paylasrm cok tesekkur ederim cevap vermeniz bile cok incelikNe demek elimden geldigince yardimci olurum tabi, ovulasyon daha iyi oluyor. Cunki hamile kalmak icin ayda sadece 1 2 gun en verisli gunun oluyor bunuda denk getirmek biraz sans isi denk getirdin diyelim yumurta 12 ile 24 saat yasiyor yani döllenmesi icin en fazla 24 saati var. Ovulasyon testinde idrar la adetin tamamen bitti gun yaomaya baslayabilirsin. Testi yapmadan 2 saat once sivi tuketimini kesmen lazim. Teste c kismi hep cizgi cikar t kismi nezaman c kadar kalin bir cizgi olursa yada c den daha net bir cizgi cikarsa ozaman yumurtaladigini gosteriyor test cunki yumurtladigin zaman vucudun LH adi verilen bi hormonu salgiliyor oncesinden buda yumurtlamani yakalamni sagloyor. Cifr cizgiyi gorunce is bitmiyor tabiki cift cizgi siliklesene kadar teste devam etmen gerekiyor zaten cift cozgide 1 veya 2 gun duruyor siliklestigi zaman yumurtan catlamis oluyor. Kisaca ozetlersem cift cizgiyi gordugun gun ve sonrasindan 4 gunu degerlendirmen yeterli. Sen elinden geleni yapmis oluyorsun zaten gerisi kismet allahin takdiri. Umarim ben dahil tum isteyen kisilerin kucagi dolar en hayirli zamanda
Bol şanslar
silikleşene kadar devamKızlar bu ay biraz başınızı agritacagim ovulasyon bilgisizligimden dolayı sat 10 ekim. Fotodaki sarı zemin dünkü ovulasyon beyaz zeminli bugünkü ovulasyon. Dün sizleri dinleyip ilişki oldu. Bugünde devam edeyim mi
Valla 1 sene çöp oldu stres sıkıntı cabasi çocuk düşünenler hic ben ayarlarım demesinler ovulasyonla yapsınlar bence ne gerek var riskeCanim programlara inanma ovulasyon endogru sonucu verir.cunki programlarortlamagunu baz alirlar yumurtalama gunu ya 2 3 gun gecer yada erken gosterir test en dogrusu
Canım daha var C kısmi ve T kısmı ayni koyulukta çizgi olmalı yada T kısmı C kısmından daha koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor sen testleri yapmaya devam et 2 saat öncesinden sivi alımını azalt unutma. Birlikte takip edebiliriz testini gun gun yapıp özelden de atabilirsin bana yorumlarım elimden geldigince yardımcı olurumKızlar bugün adetinin 4. Günü. Adetim dün bitti. Tesadüfen ovulasyon testi yaptım. Sizce yumurtlamam bu yakinlarda mi yoksa 14. Gunu beklemelimiyim. 28 gunde 1 adet oluyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?