Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonum pik mi lütfen yardım🙏🏻
- Konu Sahibi Cxxxx
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Pik canım değerlendir bugünü yarın tekrar yap şiliklesirse üç gün değerlendirme yapacaksınEki Görüntüle 2818806
Ovulasyon testinde son yaptığım bu pik olmuş mu acaba yorumlar mısınız
Çok teşekkür ederim Peki ya silikleşmez de yine koyu olursa değerlendireyim mi yine de ilk defa kullanıyorum kusuruma bakmayınPik canım değerlendir bugünü yarın tekrar yap şiliklesirse üç gün değerlendirme yapacaksın
- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Estağfurullah canım boş bırakabilirsn çatladığı gün ve sonraki üç gün önemliÇok teşekkür ederim Peki ya silikleşmez de yine koyu olursa değerlendireyim mi yine de ilk defa kullanıyorum kusuruma bakmayın
Pik olmus degerlendirin. Bazen yumurtlama iki gun surebiliyor mesela benimde iki gundur pik hala catlamadi . Yarinda yapin eger hala pikse yarini bos geciyor ertesi gunu degerlendirin. Cubku yumurta 48-72 saat canli kaliyor.Eki Görüntüle 2818806
Ovulasyon testinde son yaptığım bu pik olmuş mu acaba yorumlar mısınız
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Bence devam etmemelisin adet söktürücü etkisi var. Döllenme olursa ters tepebilirTeşekkür ederim kızlar bu ay adetten hemen sonra soğan kürüne başlamıştım polikistik over için iyi demişlerdi bugün 9.gün bu yumurtlama döneminde bu küre devam edilir mi acaba
Bugün bırakayım o zaman döllenme olmazsa bir sonraki ay tekrarlarım teşekkür ederim inşallah döllenme olurBence devam etmemelisin adet söktürücü etkisi var. Döllenme olursa ters tepebilir
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Gayet iyi bişey bugun de şansın yüksek demek niye üzülüyosun. Benim de iki gün pikti Allah'ın izniyle hamile kaldım o ayKızlar dün pik di bugün de koyu çıktı çatlama olmamış henüz bu kötü bir şey mi iyi mi benim için anlayamadım
Darısı başıma o zaman canım çatlama olmazsa diye korktum galiba inşallah yarına silik çıkarGayet iyi bişey bugun de şansın yüksek demek niye üzülüyosun. Benim de iki gün pikti Allah'ın izniyle hamile kaldım o ay
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Olur olur niye olmasın stres yapmaDarısı başıma o zaman canım çatlama olmazsa diye korktum galiba inşallah yarına silik çıkar
Siz ovulasyon kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız acaba? İnşallah bana da nasip olur 7 ay olacak nerdeyse korunmayalı ancak sonuç alamadım umarım bu çare olurOlur olur niye olmasın stres yapma
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Ben 6 ay kullandım. 6. Ay hamile kaldım. 6 aydır deniyoduk biz de. Günümüz şartlarında 1 seneyi geciyor birçok kişinin hamile kalmasi bi sorun olmasa bile. Baska seyler de kullandim tabi macun falanSiz ovulasyon kullandığınız ilk ay mı hamile kaldınız acaba? İnşallah bana da nasip olur 7 ay olacak nerdeyse korunmayalı ancak sonuç alamadım umarım bu çare olur
- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Kiminin ilk ayda oluyor önemli olan dogru günleri değerlendirmek. Bi sorununuz yoksa olur insallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben geç başlamışım ovulasyon kullanmaya ama hayırlısı olsun
Pik canım değerlendir bugünü yarın tekrar yap şiliklesirse üç gün değerlendirme yapacaksın
Eklentiler
Çok teşekkür ederimTam pik olmamış canım ama yarın olabilir yarın tekrarla testi