Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYONU POZİTİF GÖRDÜĞÜNÜZDE HANGİ GÜNLER DEĞERLENDİRDİNİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rymruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
347
451
33
Kızlar ovülasyonum iki gün koyu oldu iki günü de değerlendirdim daha sonra bir gün ara verip tekrar değerlendirdim . Merak ediyorum ovülasyonu pozitif gördüğünüzde hangi günleri değerlendirip hamile kaldınız ?

Benim de aynı iki gün koyu olmuş. İki günü de değerlendirip 3 gün ara vermişiz.

Ben koyu gördüğüm gün ve ardındaki üç günü değerlendirdim bekliyorum bat 10 şubat

T nin c den koyu olduğu gün ve silikleşti günden itibaren 3 gün. yumurtlama ile birlikte 4gün yapıyor. Yumurtlama 2 gün sürüp silikleşti ise o 5gün

Değerlendirdim bende bakalım yaaa ne olcak
T nin c den koyu olduğu gün ve silikleşti günden itibaren 3 gün. yumurtlama ile birlikte 4gün yapıyor. Yumurtlama 2 gün sürüp silikleşti ise o 5gün
endir

İkinci çizgının koyu olması yumurtanın catladıgınımı gosterıyor yoksa sdece yumurtldıgınımı

Ben ovulasyon testi cok denedim ancak hic basaramadım gebeliği. Sora bir belgesel izledim gecen ay, ovulasyongünü ilişki başarı şansı 7 mlyonda 1 imiş. Ancak ovulasyondan 1 gün önce maximum şans imiş. Cünkü bazen spermler rahimdeki ceplerde bekler dinlenir tekrar koşar filan diyordu. Takvim yöntemiyle (26 günde bir regl -14gün ve 12.gün yumurtlama)

Görünüyordu hic iinanmasam da 11. Gün ilişki denk geldi ve hamileyim. Hem de eşimde ciddi kısırlık var ve ilk bbeğimiz tüp bbek. Aynı zamanda prolaktinim tavan süt korur dedim (bebeğim 9 aylık)

Anladım canım bakalım beklemedeyim yine olmazsa diğer aylara başka yöntemler deneyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…