Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı iki gün koyu olmuş. İki günü de değerlendirip 3 gün ara vermişiz.Kızlar ovülasyonum iki gün koyu oldu iki günü de değerlendirdim daha sonra bir gün ara verip tekrar değerlendirdim . Merak ediyorum ovülasyonu pozitif gördüğünüzde hangi günleri değerlendirip hamile kaldınız ?
Hamilemisin peki canımBenim de aynı iki gün koyu olmuş. İki günü de değerlendirip 3 gün ara vermişiz.
Ben koyu gördüğüm gün ve ardındaki üç günü değerlendirdim bekliyorum bat 10 şubatKızlar ovülasyonum iki gün koyu oldu iki günü de değerlendirdim daha sonra bir gün ara verip tekrar değerlendirdim . Merak ediyorum ovülasyonu pozitif gördüğünüzde hangi günleri değerlendirip hamile kaldınız ?
Kızlar ovülasyonum iki gün koyu oldu iki günü de değerlendirdim daha sonra bir gün ara verip tekrar değerlendirdim . Merak ediyorum ovülasyonu pozitif gördüğünüzde hangi günleri değerlendirip hamile kaldınız ?
Bende 10 Şubat beklemedeyimBen koyu gördüğüm gün ve ardındaki üç günü değerlendirdim bekliyorum bat 10 şubat
endirT nin c den koyu olduğu gün ve silikleşti günden itibaren 3 gün. yumurtlama ile birlikte 4gün yapıyor. Yumurtlama 2 gün sürüp silikleşti ise o 5gün
Hakkınızda hayırlısı olsunDeğerlendirdim bende bakalım yaaa ne olcak
endir
Hadi hayırlısı olsun hepimiz için . İnşallah müjdeli haberler veririz bu ayBende 10 Şubat beklemedeyim
İki çizginin aynı oranda koyu olması yumurtlamayı gösterirİkinci çizgının koyu olması yumurtanın catladıgınımı gosterıyor yoksa sdece yumurtldıgınımı
İnşallah canımmmHadi hayırlısı olsun hepimiz için . İnşallah müjdeli haberler veririz bu ay![]()
Ben ovulasyon testi cok denedim ancak hic basaramadım gebeliği. Sora bir belgesel izledim gecen ay, ovulasyongünü ilişki başarı şansı 7 mlyonda 1 imiş. Ancak ovulasyondan 1 gün önce maximum şans imiş. Cünkü bazen spermler rahimdeki ceplerde bekler dinlenir tekrar koşar filan diyordu. Takvim yöntemiyle (26 günde bir regl -14gün ve 12.gün yumurtlama)Kızlar ovülasyonum iki gün koyu oldu iki günü de değerlendirdim daha sonra bir gün ara verip tekrar değerlendirdim . Merak ediyorum ovülasyonu pozitif gördüğünüzde hangi günleri değerlendirip hamile kaldınız ?
Görünüyordu hic iinanmasam da 11. Gün ilişki denk geldi ve hamileyim. Hem de eşimde ciddi kısırlık var ve ilk bbeğimiz tüp bbek. Aynı zamanda prolaktinim tavan süt korur dedim (bebeğim 9 aylık)Ben ovulasyon testi cok denedim ancak hic basaramadım gebeliği. Sora bir belgesel izledim gecen ay, ovulasyongünü ilişki başarı şansı 7 mlyonda 1 imiş. Ancak ovulasyondan 1 gün önce maximum şans imiş. Cünkü bazen spermler rahimdeki ceplerde bekler dinlenir tekrar koşar filan diyordu. Takvim yöntemiyle (26 günde bir regl -14gün ve 12.gün yumurtlama)
Anladım canım bakalım beklemedeyim yine olmazsa diğer aylara başka yöntemler deneyeceğim artıkBen ovulasyon testi cok denedim ancak hic basaramadım gebeliği. Sora bir belgesel izledim gecen ay, ovulasyongünü ilişki başarı şansı 7 mlyonda 1 imiş. Ancak ovulasyondan 1 gün önce maximum şans imiş. Cünkü bazen spermler rahimdeki ceplerde bekler dinlenir tekrar koşar filan diyordu. Takvim yöntemiyle (26 günde bir regl -14gün ve 12.gün yumurtlama)