Gebeliğe Hazırlık Ovülasyonla ilgili acil yardımm!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysn9094

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
12
9
1
30
Kızlar ben 3 aydır ovülasyonla testleriyle yumurtlamamı takip ediyorum. Kendimi bildim bileli düzenli adetim var çok nadirdir birgün erken birkaç gün geç geldiği. ama bu ay normal yumurtlama dönemimin üzerinden 6 gün geçti adetime 8 gün kaldı hala yumurtlamam olmadı neden olur lütfen bilgilendirirmisiniz beni.

Yumurtlama olmuştur da belki gerekli olgunluğa ulaşmamıştır. Testte O yüzden istediğin koyulukta görmüyorsun belkide. Bunu ancak doktor bilebilir.

Her ay yumurtlama olmayabilir gayet normal bu, yada oldu testte görünecek kadar büyümedi yumurta. Olabilir canim, iki uc kere ust uste goremezsen sorun, hemen doktora git. Yoksa obur ayi bekle derim

Merhaba, aynı durum bende de var, adetime 2 gün kaldı yumurtlama göremedim bu ay, yeterince pik değildi. Adetim normalde düzenlidir
Benim ovülasyon da en pik olan görseldeki gibi

Eklentiler

• IMG_20201109_195016.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, aynı durum bende de var, adetime 2 gün kaldı yumurtlama göremedim bu ay, yeterince pik değildi. Adetim normalde düzenlidir
Benim ovülasyon da en pik olan görseldeki gibi
Evet aynen benimde bu şekilde en fazla olan pik hemen hemen bu kadar. Diğeri kadar koyu hiç olmadı

Yumurtlama olmuştur da belki gerekli olgunluğa ulaşmamıştır. Testte O yüzden istediğin koyulukta görmüyorsun belkide. Bunu ancak doktor bilebilir.
Teşekkür ederim muhtemelen öyle oldu galiba iki aydır net Bi şekilde pik gördüğüm için bu ay göremeyince endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…