- 19 Ağustos 2014
- 47
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi Cicibebek13579
Canım çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gününü değerlendirmen yeterliArkadaslar merhaba hepınıze 12 kasımda adet olup 18 kasımda bıttı ovulasyon testı denemek ıstedım bu ay ve 21 kasımda testı yapmaya basladım dun ıkı cızgı koyu gorup degerlendırdık bugun yıne koyu ne yapmalıyım daha once yapanlar yardımcı olurmusunuz bana lutfen
(Cok test olanlar 21den berı yapdıklarım ogleden sonra 2-3 arası yapdım hepsını tek olan bu sabah ılk ıdrarla yapdıgım)
sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyorArkadaslar merhaba hepınıze 12 kasımda adet olup 18 kasımda bıttı ovulasyon testı denemek ıstedım bu ay ve 21 kasımda testı yapmaya basladım dun ıkı cızgı koyu gorup degerlendırdık bugun yıne koyu ne yapmalıyım daha once yapanlar yardımcı olurmusunuz bana lutfen
(Cok test olanlar 21den berı yapdıklarım ogleden sonra 2-3 arası yapdım hepsını tek olan bu sabah ılk ıdrarla yapdıgım)
Yumurtam buyumuyormus bnm amh 1.27 cıkmısdı asılama ve tup demısdı doktor bnm durumumda olupda boyle kalan oldumu acabaCanım çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gününü değerlendirmen yeterli
Bu testte biraz bekliyosun evet kötü tarafı o geç çıkarıyor sonucuBirde birşey daha sormak ıstıyorum bu testın dogrusu kec dakıkada bellı oluyor 10 dakıka kadar sonra cızgıler tam anlamıyla cıkmıs oluyor da dogrusumu yanlısmı anlayamadım
Geç cıkarıyorsa ıyı o zmn cunku bekleyınce cızgıler normal koyuluga gelıyor dıger turlu tesler hep negatıfBu testte biraz bekliyosun evet kötü tarafı o geç çıkarıyor sonucu
Evet test silinmeye başlayınca çatlamış oluyor kuzum ama testi idrarda çok bekletiyorsun 10-15 sn bekletmen yeterliBakın testler ustden asagıya dogru dun sabah ılk ıdrar ve bıraz once yapdıgım test bıraz sılıklesmeye baslamıs sankı yumurta catlamısmı oluyor kasık agrımda var bugun vallahı cok soru soruyorum kbakmayın hıc bılgım yok bu konuda
Son yaptıgımda pık olmus demekkı daha catlamadıEvet test silinmeye başlayınca çatlamış oluyor kuzum ama testi idrarda çok bekletiyorsun 10-15 sn bekletmen yeterli