Ovulasyonla hamile kalanlar yardım edermısınız?

Cicibebek13579

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
47
2
32
Arkadaslar merhaba hepınıze 12 kasımda adet olup 18 kasımda bıttı ovulasyon testı denemek ıstedım bu ay ve 21 kasımda testı yapmaya basladım dun ıkı cızgı koyu gorup degerlendırdık bugun yıne koyu ne yapmalıyım daha once yapanlar yardımcı olurmusunuz bana lutfen
(Cok test olanlar 21den berı yapdıklarım ogleden sonra 2-3 arası yapdım hepsını tek olan bu sabah ılk ıdrarla yapdıgım)

Eklentiler

• 99DB78AF-0848-4E4B-93D3-43A5DFB5A36D.jpeg
    99DB78AF-0848-4E4B-93D3-43A5DFB5A36D.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpg
    image.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaslar merhaba hepınıze 12 kasımda adet olup 18 kasımda bıttı ovulasyon testı denemek ıstedım bu ay ve 21 kasımda testı yapmaya basladım dun ıkı cızgı koyu gorup degerlendırdık bugun yıne koyu ne yapmalıyım daha once yapanlar yardımcı olurmusunuz bana lutfen
(Cok test olanlar 21den berı yapdıklarım ogleden sonra 2-3 arası yapdım hepsını tek olan bu sabah ılk ıdrarla yapdıgım)
Canım çift çizgi çıktığı gün ve ertesi gününü değerlendirmen yeterli🙏🏻

sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor

Birde birşey daha sormak ıstıyorum bu testın dogrusu kec dakıkada bellı oluyor 10 dakıka kadar sonra cızgıler tam anlamıyla cıkmıs oluyor da dogrusumu yanlısmı anlayamadım

Bakın testler ustden asagıya dogru dun sabah ılk ıdrar ve bıraz once yapdıgım test bıraz sılıklesmeye baslamıs sankı yumurta catlamısmı oluyor kasık agrımda var bugun vallahı cok soru soruyorum kbakmayın hıc bılgım yok bu konuda

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    207,2 KB · Görüntüleme: 39
Bakın testler ustden asagıya dogru dun sabah ılk ıdrar ve bıraz once yapdıgım test bıraz sılıklesmeye baslamıs sankı yumurta catlamısmı oluyor kasık agrımda var bugun vallahı cok soru soruyorum kbakmayın hıc bılgım yok bu konuda
Evet test silinmeye başlayınca çatlamış oluyor kuzum ama testi idrarda çok bekletiyorsun 10-15 sn bekletmen yeterli

merhaba benim testlerimi de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_9296.jpeg
    IMG_9296.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_9330.jpeg
    IMG_9330.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 28
X