Ovulasyondan anlayanlar 🙏

Sessizbalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
421
199
Döngümün 22. Günündeyim🤦‍♀️
Pco bildiğim kadarı ile yok gittiğim hiç bir doktor bahsetmedi bir sıkıntı yok dedi prolaktin bazen yükseliyor bazen düşüyordu stresle alakalı.. adetime de 9 gün kaldı acaba yumurtlama olur mu ki 🙁

Eklentiler

• 1000194533.jpg
    1000194533.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 37
Yani kasıklarımda bazen ağrı gelip gidiyor bugün hafif akıntım da var enfeksiyon değil ise geçen ay test yapmamıştım ama adetimin 15. Günü göğüs hassasiyeti vardı bu defa yok 🙁
Ilk gun den mi? Benim de 14 uncu gun, pazrtesi koyu cizgi gordum ovulasyon. Gece 12 de bide bugun oglen pembe akinti gordum, acaba yerlesme
Olabilirmi ? Adetime 12 gun var

Ilk gun den mi? Benim de 14 uncu gun, pazrtesi koyu cizgi gordum ovulasyon. Gece 12 de bide bugun oglen pembe akinti gordum, acaba yerlesme
Olabilirmi ? Adetime 12 gun var
Ney ilk günden mi 🥲 kuzum yerleşme kanaması adete 2,3 gün kala oluyormuş bugün ovu testi yaptın mı acaba yumurtlama olabilir mi bazılarında yumurtlama da akıntı olabiliyormuş kahve rengi pembe gibi

Ney ilk günden mi 🥲 kuzum yerleşme kanaması adete 2,3 gün kala oluyormuş bugün ovu testi yaptın mı acaba yumurtlama olabilir mi bazılarında yumurtlama da akıntı olabiliyormuş kahve rengi pembe gibi
Yok yani adetin ilk gununden mi sayiyorsun , bnim 14 uncu gun. Pazrtesi koyu cizgi gordum bugun yoktu birsy, gece agri yasadim adet gelcek gibi snra pembemsi akinti oglen tekrar byle oldu. Adet sonrasi iliski yasadik ozaman ki gunleri yani 10/11/12 aralik silik cizgi vardi ovulasyon acaba onlardan birimi
Tuttu ? Ilk kez yasiyorum kafam karisti

Yok yani adetin ilk gununden mi sayiyorsun , bnim 14 uncu gun. Pazrtesi koyu cizgi gordum bugun yoktu birsy, gece agri yasadim adet gelcek gibi snra pembemsi akinti oglen tekrar byle oldu. Adet sonrasi iliski yasadik ozaman ki gunleri yani 10/11/12 aralik silik cizgi vardi ovulasyon acaba onlardan birimi
Tuttu ? Ilk kez yasiyorum kafam karisti
Evet ilk günden sayıyorum :)
Adetine 12 gün varsa yerleşme için erken hatta pazartesi ovu testin çift çizgi bile ise çok erken daha

Evet ilk günden sayıyorum :)
Adetine 12 gün varsa yerleşme için erken hatta pazartesi ovu testin çift çizgi bile ise çok erken daha
Evet biliyorum, ama adet sonra si yani 8. Ve ya 10uncu 12 inci gun iliskiden kalma ihtimali olamazmi? Yerlesme 6/7 gun snra olusuyor dönllenmeden sonra. Neyse bekleyecez

X