• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyondan anlayan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sudesuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
137
36
48
39
Kızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım ovulasyon bu şekilde çıktı

Eklentiler

• E925FB3B-762E-4DD1-B89C-5C7A5F34E53D.webp
    E925FB3B-762E-4DD1-B89C-5C7A5F34E53D.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar ovulasyondan anlayan var mi ? adetim bittikten 3 gün sonra yaptım hep 10-12 gün bekliyodum adetin bu sefer 7. 8. 9. Günü yaptım ovulasyon bu şekilde çıktı
Evet arkadaşın dediği gibi ovulasyon olmamış iki çizginin de aynı koyuluğa gelmesi gerekiyor ve de bi gün sonra da silikleşmesi gerekiyor çatlamış yumurta diyebilmek için

Peki ilk gün neden koyu olmuş acaba ?
Lh dalgalanmaları olabiliyor muhtemelen ondandır ama bu testten önce sıvı alımınız çok olduysa ondanda böyle çıkmış olabilir yani aslında aynı koyulukta çıkacakken çok su içtiyse mesela ondan böyle hafif silik çıkmış olabilir

Kizlar benim testimide yorumlarmisiniz lutfen 4 gun yaptim . Adetimin 17.gunu

Eklentiler

• 20200910_220927.webp
    20200910_220927.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 91
En ustteki evet en son yaptigim test . O zaman yapmaya devam edecegim degilmi siliklesmesini gormem gerekiyor degilmi

Bana ayin 5 inde doktor yumurtan yok dedi . Adetimin 11. Gunu hala yumurtam yoktu . Fsh 11 di lh 43 tu . Bende incir yedim sogan suyu ictim ve testere disli aslan pencesi ictim 2 gun sonra ayin 7 sinde kan verdim .lh 9 kusur fsh 5 kusur cikti . Suanda 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum yumurtam var goxukuyor olusmus goxukuyor degilmi .

Bana ayin 5 inde doktor yumurtan yok dedi . Adetimin 11. Gunu hala yumurtam yoktu . Fsh 11 di lh 43 tu . Bende incir yedim sogan suyu ictim ve testere disli aslan pencesi ictim 2 gun sonra ayin 7 sinde kan verdim .lh 9 kusur fsh 5 kusur cikti . Suanda 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum yumurtam var goxukuyor olusmus goxukuyor degilmi .
Cnm tam olarak emin olamayız mesela pko var mı sende pko lularda yanlış bilmiyosm böyle koyu çizgiler çıkabiliyormuş yumurta çatlamadan da lh dalgalanmaları oluyomuş ama yumurtan da gelişmiş olabilir yediğin şeyler sayesinde sen yine takip et bugün ilişki olsun silikleştiğinde de de aynı şekilde olsun ilişki inş olur hakkında hayırlısı

Kadin dogumcu rahmin temiz dedi smeer testide temiz cikti sadece yumurtan yok dedi amh dusuk benim 0.87 cikti . Tup bebek diyoo . Her ay duzenli adet oluyorum 28 29 belki 30 . Yumurta ins olusmustur . Cok sagol canimm yorumunn ocinn . Pko yok bende . .

Buna pik diyebilir miyiZ? Tecrübesi olanlar varsa eğer. Daha erken ama bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 44
Adetim 9. Günde başladım yumurtlama var mı

Eklentiler

• BCD4DAC6-C9FA-4D15-862C-102C029BB3AA.webp
    BCD4DAC6-C9FA-4D15-862C-102C029BB3AA.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
Back
X