Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda yumurtlama oldumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar bunay sanirim yumurtkama olmadi yada kacrdim yumurtamin catladgindan eminim ama yumurtladgmdan emin degilim bilen bi anla var buisleri bana henuz yumurtlama olmadi dedi bi test yaptim catlamis gbi cikti sizce dogrumu dedi yoksa bu cizgiler neydi

Eklentiler

• IMG-20201230-WA0001.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20201228-WA0013.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 60
Bunlardatestlerim

Eklentiler

• Screenshot_20201230-014707_Instagram.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 46
24-25-26 değerlendirdin mi canım 24 te yumurtlama gününmüş akıntın oldu mu şeffaf sünen bişey ben akıntım ile anlıyorum ama testte daha önce kullanmıştım

24-25-26 değerlendirdin mi canım 24 te yumurtlama gününmüş akıntın oldu mu şeffaf sünen bişey ben akıntım ile anlıyorum ama testte daha önce kullanmıştım
Adetim bitince 3 4 gun sonrada islaklik hissettim 22 23 26snda olan haftalardafa akintim oldi cok kafam karisiyo boyle durumlarda

Değerlendirdiysen çok güzel zaten sperm baya yaşıyor içerde sağlıklı olanlar inşallah tutunmuştur bebeğin canım bu arada akıntı konusunda kendimden örnek vereyim adet bitince benimde hafif akıntılarım oluyor ama asıl şeffaf uzayan akıntın ve böyle daha çok geliyor benden mesela ayıptır söylemesi WC ye gidince yıkarken elime geliyor anlıyorum yoğun biraz yumurta akıntısı anlayabiliyorsun testsiz ben anlıyorum o yüzden test kullanmıyorum ha bide yumurta çatladığı günden sonra da beyaz akıntım oldu bu ay hatta son günler diyorum

İnşallah tutmuştur Eğerki tutmamışsa bidaha ki ay bi takip et kendini dediğim gibi akıntın olduğu zaman değerlendir hemde teste ihtiyacın kalmaz bu testler bazen yanıltabiliyor mesela beni yanılttı ve bir çok kişiyi de yanıltmış burda ben doktora gidince teste göre doktor hayır daha yumurtlammışsın demişti

Yumurtlama deyince gülesin geliyor tavuk gibi yumurtluyoruz
Ayn peki bunay oyle yapicam ayda 2 keznislamlik ve akinyi tarzi seyler yasadgim icin cok karistiyorum gecen ay 24kasimda yumurtlamistim mesela bu ay oyle okmadi ben onu bekliyodum yanildim bide doktorlar ovulasyin testlerini dogru bulmaz bakmaz ilgilenmezler genelde

Aynen doktor bide Kızar Buda yeni mi çıktı der git ona laf anlat bide anaa uğraşılmaz valla en iyisi söylememek herşeyi akıntını takip et bak zaten net sabittir herkeste aynı çünkü şeffaf yoğun ve sünen katı değil çok sulu da değil anlarsın kesin zaten

Canım sen hiç doktora gittin mi kaç yıllık evlisin

Aynn

Gecen ay gttim 1bucuk senelk evliyim ilk 5ayinda korunmustum sonra biraktim etkisi olurmu
Yok canım sürekli ovulasyon testi atıyorsun bir iki ay daha deneyip doktor gözetiminde femara klomenle yumurta takibi yaptırmanı öneririm zaten 1 yıl olmuş eşin test yaptırdı mı rahim filmi çekildi mi

Gecen ay gttim 1bucuk senelk evliyim ilk 5ayinda korunmustum sonra biraktim etkisi olurmu
Bende bir yıla yakın ovulasyon testi yaptım yumurtlama gördüm sonuç elde edemedim 3 kere aşılama yaptırdım yok yani tüp bebek yaptıracağım devlette sıra bekliyorum demek istediğim kendini yorma ve tıbbi destek al boşa vakit kaybetme biz pandemiden dolayı çok vakit kaybettik tabi yine de Allah bilir zamanını

Yok canım sürekli ovulasyon testi atıyorsun bir iki ay daha deneyip doktor gözetiminde femara klomenle yumurta takibi yaptırmanı öneririm zaten 1 yıl olmuş eşin test yaptırdı mı rahim filmi çekildi mi
Esim yaptrdi onun temiz cikti rahim filmi cekilmedim ama once hormon testi yapilcak adetim 1gun gecikti adet olursam yaptiricam hemen

Esim yaptrdi onun temiz cikti rahim filmi cekilmedim ama once hormon testi yapilcak adetim 1gun gecikti adet olursam yaptiricam hemen
Rahim filmini erteleme canım Bi an evvel yaptır bende bir buçuk yıllık evliyken çektirdim

Rahim filmini erteleme canım Bi an evvel yaptır bende bir buçuk yıllık evliyken çektirdim
Acikcasi cok korkuyorum bi yandanda bakalim doktorum uygun gorur isterse mecbur yaptiricam soz konusu saglik olunca. Ilk gittimde vajinal muayene yapti temiz dedi smear testi yapti sonuclari ne zaman cikar peki ve e nabizdam gorebilirmiyim sonuclarimi nerden almam gerekir yada doktorun ekranina dusermi

Sonucu bi hafta içinde çıkmıştı benimki adetliyken randevu alırsın o ay ilişki olmadan film çekilir e nabız da görülmez sana Cd ve belge olarak verilir

Bu testlerde yumurtlama yokki çatlama nasıl olsun? Pik görene kadar devam etmeliydin teste bazen böyle dalgalı çıkıyor ama lh ın pik olduğunu görürdün devam etsen benim 25.gün olmuştu bikere olacağından umudu kesmişken. İstersen progesteron testi yaptır kesinlikle yumurtlama olmamış testin varsa devam et yapmaya. Çatlama olduğuna eminim yumurtlama olduğuna değilim yazmışsın da yumurtlama olmadan çatlama imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…