- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
kizlar ovulasyonda tam pik gormedigi halde hamile kalan var mi ya da bu bir problemin belirtisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ovulasyonda tam pik gormedigi halde hamile kalan var mi ya da bu bir problemin belirtisi olabilir mi
Reglimi bekliyorum c life aldım yumurtlama sorunu varsa umarım çare olurburadan yazarım sonuç alırsamkizlar ovulasyonda tam pik gormedigi halde hamile kalan var mi ya da bu bir problemin belirtisi olabilir mi
Eki Görüntüle 2576459 2 aydır laboquick le test yapıyorum sıvı alımına da çok dikkat ediyorum ama bir türlü kopkoyu bi t ya da c kadar koyu bi t göremedimyumurtlama mı olmuyor bilmiyorum
sende mi hala görmedinkuzumBunu açmayı düşünürken sen açmışsın
bugunde yine silik cikti niye boyle oldu anlamiyorum bu ay tum umudimi kaybettim
sende mi hala görmedinkuzum
48 saate kadar surebılıyo yumurtlama . yarın sılıklesır muhtemelen hamıleyken de boyle hep koyu cıkar da ne zaman baslar koyu cıkmaya emın degılımBenimde kaç gündür böyle kızlar.inş.bi sıkıntı olmaz yaa
Adetime daha 15 gün canım hamilelik mümkün değil48 saate kadar surebılıyo yumurtlama . yarın sılıklesır muhtemelen hamıleyken de boyle hep koyu cıkar da ne zaman baslar koyu cıkmaya emın degılım
kuzum benim 26 ocak bat 28 gunde bir adet oluyorum bakalim 3 4 gun daha devam edip birakicam umarim bir problemimiz yokturYok ya.
Senin bugün daha koyu baksana ben o kadar koyu bile görmedim. Anlamadım ne iş
sıkma canını yarın siliklesir. herkesınkı bır olmuyoo. her test markası da bazısı 1 gun goruyo o piki bazısı 2 3 gun. hıc pik gormemek problem bence . bu guzel bısey..yarın sılıklesır yanı çatlar ınsallah da degerlendırırsın ^^Adetime daha 15 gün canım hamilelik mümkün değil
Sağol canım canım ya ilk defa böyle bişey başıma geliyor.ben çift çizgiyi bile göremezken bu ay beni endişelendirdi açıkçası.sıkma canını yarın siliklesir. herkesınkı bır olmuyoo. her test markası da bazısı 1 gun goruyo o piki bazısı 2 3 gun. hıc pik gormemek problem bence . bu guzel bısey..yarın sılıklesır yanı çatlar ınsallah da degerlendırırsın ^^
korkma hıc ^^ aksam ıstersen yap tekrar boyle durumlarda aksam da sılıklesebılıyo :))Sağol canım canım ya ilk defa böyle bişey başıma geliyor.ben çift çizgiyi bile göremezken bu ay beni endişelendirdi açıkçası.
Tamam canım sağol.korkma hıc ^^ aksam ıstersen yap tekrar boyle durumlarda aksam da sılıklesebılıyo :))
kuzum
kuzum benim 26 ocak bat 28 gunde bir adet oluyorum bakalim 3 4 gun daha devam edip birakicam umarim bir problemimiz yoktur