• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyonda pik gorememek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi yapmadan önce bir şeyler içmek sıvı alımının artması ve saatinin yakın olması çizgilerin silik çıkmasına neden olabilir. İlk ay denediğimde aynı sorunu yaşamıştım

20200111_232835.jpg
2 aydır laboquick le test yapıyorum sıvı alımına da çok dikkat ediyorum ama bir türlü kopkoyu bi t ya da c kadar koyu bi t göremedim😔yumurtlama mı olmuyor bilmiyorum

bugunde yine silik cikti niye boyle oldu anlamiyorum bu ay tum umudimi kaybettim

Eklentiler

• 20200113_092026.jpg
    20200113_092026.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 173
bugunde yine silik cikti niye boyle oldu anlamiyorum bu ay tum umudimi kaybettim

Kuzum senle batlarımız aynıydı sanki demi.
24 ocak.
Ben bu kadar bile koyu görmedim daha. Bende umudumu kaybetmek üzereyim.
Onca kür yaptım ettim. Hiç

Benimde kaç gündür böyle kızlar.inş.bi sıkıntı olmaz yaa 😔

Eklentiler

• 20200114_164949.jpg
    20200114_164949.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 137
Adetime daha 15 gün canım hamilelik mümkün değil 😔
sıkma canını yarın siliklesir. herkesınkı bır olmuyoo. her test markası da bazısı 1 gun goruyo o piki bazısı 2 3 gun. hıc pik gormemek problem bence . bu guzel bısey..yarın sılıklesır yanı çatlar ınsallah da degerlendırırsın ^^

sıkma canını yarın siliklesir. herkesınkı bır olmuyoo. her test markası da bazısı 1 gun goruyo o piki bazısı 2 3 gun. hıc pik gormemek problem bence . bu guzel bısey..yarın sılıklesır yanı çatlar ınsallah da degerlendırırsın ^^
Sağol canım canım ya ilk defa böyle bişey başıma geliyor.ben çift çizgiyi bile göremezken bu ay beni endişelendirdi açıkçası.

Kızlar merhaba , ben 2 ay kaset tipi testlerle takip ettim tam bir pik göremedim. Geçen ay strip testlerle takip ettim aynı zamanda c life kullandım fakat yine tam koyulaşma göremedim. En son doktora gittiğimde bir problem yok demişti grupta bazı bayanlar pik olmadan da hamile kalan var diyor bazıları da pik yoksa yumurtlama yok diyor.

Back