• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyonda önce koyu sonra silik sonra tekrar koyu testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzvaka32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
1.298
1.029
133
32
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Benim kısaca hikayemi anlatayım, pko görünümü var dedi doktorum adetlerim düzensiz bu ay clife macun kullandım, ilk kez yumurtlamaya dair belirtiler yaşadım akıntıyı da yakaladım vücut sıcaklığını da kasık ğöğüs ağrısını da en son adet tarihim 27 haziran, ovülasyon testi yapmaya başladım ,
Testlerim aşağıdaki fotoğraflarda gibidir,
Ama sizden yorum yapmanızı tecrübelerinizi anlatmanız istediğim konu ise ben 15 temmuz çarşamba günü çok koyu bir test elde ettim daha koyu hiç olmadı, sonrasında silikleşti ertesi gün tekrar koyulaştı şimdi son 3 gündür tekrar silik, bir bile ablama danıştım yunurtlama hiç olmamış dedi aslında tatmin oldum, ama yaşadığım belirtiler testin önce koyu sonra silik çıkması aklımı bulandırdı pko da olur biliyorum ama en başta da silikti sonra koyulaşmaya başladı bu arada bugün adetimin 25 günü, umarım bilen bir arkadaş çıkar sağolun şimdiden

Eklentiler

• 2B027BBD-6DAC-4189-B5F7-C911F8FE3474.jpeg
    2B027BBD-6DAC-4189-B5F7-C911F8FE3474.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 117
  • 82548B74-01A0-4C9C-9228-EA2865E6FCF0.jpeg
    82548B74-01A0-4C9C-9228-EA2865E6FCF0.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 104
  • CCF90F17-B728-42B9-822F-BCFDF1CE1E32.jpeg
    CCF90F17-B728-42B9-822F-BCFDF1CE1E32.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Benim kısaca hikayemi anlatayım, pko görünümü var dedi doktorum adetlerim düzensiz bu ay clife macun kullandım, ilk kez yumurtlamaya dair belirtiler yaşadım akıntıyı da yakaladım vücut sıcaklığını da kasık ğöğüs ağrısını da en son adet tarihim 27 haziran, ovülasyon testi yapmaya başladım ,
Testlerim aşağıdaki fotoğraflarda gibidir,
Ama sizden yorum yapmanızı tecrübelerinizi anlatmanız istediğim konu ise ben 15 temmuz çarşamba günü çok koyu bir test elde ettim daha koyu hiç olmadı, sonrasında silikleşti ertesi gün tekrar koyulaştı şimdi son 3 gündür tekrar silik, bir bile ablama danıştım yunurtlama hiç olmamış dedi aslında tatmin oldum, ama yaşadığım belirtiler testin önce koyu sonra silik çıkması aklımı bulandırdı pko da olur biliyorum ama en başta da silikti sonra koyulaşmaya başladı bu arada bugün adetimin 25 günü, umarım bilen bir arkadaş çıkar sağolun şimdiden
Pko olduğu için net bir sonuç alamazsın canım ovu testinde yurta takibi yaptır istersen

Sanırım pco olunca lh hep yüksek oluyor .. en iyisi doktor takibinde yaptırmanız .. ve orda 2 gün koyu olmuş gibi ama güvenmeyin bu testlere bende en son baya sacmaladı ondan artık kullanmıyorum ovulasyon testlerini

baksana nasıl koyu ve bende pco yok

Eklentiler

• 1BD9D768-8670-49BE-BCA4-840DE509DE02.jpeg
    1BD9D768-8670-49BE-BCA4-840DE509DE02.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 120
Sanırım pco olunca lh hep yüksek oluyor .. en iyisi doktor takibinde yaptırmanız .. ve orda 2 gün koyu olmuş gibi ama güvenmeyin bu testlere bende en son baya sacmaladı ondan artık kullanmıyorum ovulasyon testlerini

baksana nasıl koyu ve bende pco yok
Canım cevabını görmemişim kusura bakma, bende sana katılıyorum ovülasyon testi iyice kafamı karman çorman yaptı adet olmayı bekleyip adam akıllı doktor kontrolünde yapacağım, sende öyle mi yaptın

Offfff bende de aynı dert var, hep koyu çıkıyor anlamıyorum hiç
Benimde bir koyu bir açık çıkıyor pko görünümü var dedi ama kistim yokmuş,belirtileri var ama pkonun.allah şifa versin ben c lifr macun almayı düşünüyorum bakalım olunlu çok yorum var en azından düzenli adet olurum, yapay hormon almaktan iyidir idrarla atılıyor çünkü c life çok araştırdım,

Benimde bir koyu bir açık çıkıyor pko görünümü var dedi ama kistim yokmuş,belirtileri var ama pkonun.allah şifa versin ben c lifr macun almayı düşünüyorum bakalım olunlu çok yorum var en azından düzenli adet olurum, yapay hormon almaktan iyidir idrarla atılıyor çünkü c life çok araştırdım,
İnşallah canım hepimiz şifamızı buluruz inşallah

Ovulasyon takibiyle hamile
Kalanlar cinsiyetini ogrendiyseniz bana ozelden catlama gununuzu ve saatini yazin hesaplama yapalim

Back