• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda çift ciZgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende pco var ve adetin 43. Günü bugün, sizce bu yumurtlama mı yoksa lh hormonum göklere mi çıktı dersiniz
Bende de pko var geçen ay senin gibi hep takip ettim köyü çıkmasına rağmen gebelik oluşmadı bu at klomen kullandım dün doktora gittim 15 mm yumurtan büyümüş pazartesi gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi vurcam dedi bence doktora git sende

Pko,da ne zaman yumurtlıyacağın belli olmaz maalesef hatta bazı aylarda yumurtlamada olmıyabilir olsada gelişmiyebilir biraz sabır o yüzden,,ama bu testin pik olmuş .
Gerçekten mi 😱 ben öylesine yaptım artık o kadar bıraktım ki, bana hala pik gibi gelmiyor sanki lh iyice artmış ve pco coşmuş gibi düşünüyorum

Bende de pko var geçen ay senin gibi hep takip ettim köyü çıkmasına rağmen gebelik oluşmadı bu at klomen kullandım dün doktora gittim 15 mm yumurtan büyümüş pazartesi gel biraz daha büyümesi lazım catlatma iğnesi vurcam dedi bence doktora git sende
Canım adet olabilsem o bile bir şey benim için, öyle bekliyorum, pik olduğuna bile inanamıyor insan ve valla hala da pik değildir yaaa kesin hormonum şaşmıştır diyorum düşün..

Canım adet olabilsem o bile bir şey benim için, öyle bekliyorum, pik olduğuna bile inanamıyor insan ve valla hala da pik değildir yaaa kesin hormonum şaşmıştır diyorum düşün..
Ben 2 ay adet olmadığım günleri biliyorum glukofen kullandım 3 ay içinde o döngü 45 güne sonra 15 gün gecikmeye sonra da tam gününde geldi hatta çok şaşırdım ilk defa günümde adet oldum çok şükür bakalım bu ay bebiş gelecek mi

Evet benimde düşürdü doktorum yarim iç dedi bende kırıp yarim içiyorum ve onun sayesinde ilk defa düzenli adet gördüm
Testin pik evet inşallah yumurtlamadır değerlendir bu günü hazır piklemişiken,pko plınca gebe kalmıyacağın anlamına gelmez.

Pik eşit oluyor demi ben onu çekmemişim bu çatlamaya yakın olan bir gün önce de aynı olmustu yani pik olunca nasıl oluyo
O testin pike yakın pik olduğunda 2side ayni koyulukta olacak,bu arada akıntınada dikkat edeceksin
yumurtlamada farklı çatlamada farklı olur çünki.

O testin pike yakın pik olduğunda 2side ayni koyulukta olacak,bu arada akıntınada dikkat edeceksin
yumurtlamada farklı çatlamada farklı olur çünki.
Evet ikisini aynı koyulukta gördüm canm fark nasıl oluyor biraz daha açıklayabilir misin çok cahilim biliyom:)

Ben 2 ay adet olmadığım günleri biliyorum glukofen kullandım 3 ay içinde o döngü 45 güne sonra 15 gün gecikmeye sonra da tam gününde geldi hatta çok şaşırdım ilk defa günümde adet oldum çok şükür bakalım bu ay bebiş gelecek mi
Canım ben çok zayıfım insülin direncine filan da bakıldı ama bir şey çıkmadı sende durum ne? Doktor o yüzden gerek yok dedi bilemedim ki şimdi

Canım ben çok zayıfım insülin direncine filan da bakıldı ama bir şey çıkmadı sende durum ne? Doktor o yüzden gerek yok dedi bilemedim ki şimdi
Bende boyuma göre çok zayıftım 52 kilodan 62 ye çıktım ve pko yüzünden işte beklemedeyim dün yumurtamın 15 mm olduğunu öğrendim pazartesi inşallah biraz daha büyümesi lazım iğne verecek sonra da bekleyemeye baslicam

Kızlar merhaba ilk ovulasyon takibim kafam çol karıştı bugün yumurtlamış olabilir miyim yoksa daha beklemeli miyim bilen birileri bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🙏

Eklentiler

• BC45A30F-8437-485E-B288-89DCB17FAC01.webp
    BC45A30F-8437-485E-B288-89DCB17FAC01.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba ilk ovulasyon takibim kafam çol karıştı bugün yumurtlamış olabilir miyim yoksa daha beklemeli miyim bilen birileri bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🙏
Benimde adetim senle aynı ovulasyona basladım bende bu ay insallah ikimizinde tutar 🙏☺️

Eklentiler

• A65380C5-FE32-47E2-9F57-18350C17F115.webp
    A65380C5-FE32-47E2-9F57-18350C17F115.webp
    52 KB · Görüntüleme: 30
Yumurtlaman olmus gibi bugunden degerlendirmeye basla catlamasını takşp et ama testlere devam et silikleşince çatlamış demektir

Back
X