Gebeliğe Hazırlık Ovulasyonda çift ciZgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlaman olmus gibi bugunden degerlendirmeye basla catlamasını takşp et ama testlere devam et silikleşince çatlamış demektir

Tamam çok teşekkür ederim bugün akşama kaldı test akşam bakacağım silikleşmezse çatlama olmadı demek oluyor değil mi

Ayy inşallah inşallah ikimizin de güzel haberini veririz birbirimize tabii hala ovulasyonda doğru günü yakaladığımdan emin olamadım ben
Olmuş gibi cünkü ikiside aynı koyulukta sen yine yarında yap daha silik cıkıyorsa olmus ve çatlamış demektir iyi degerlendirmen lazım ben en son ki gebeliğimde ovulasyonla ilk aydan hamile kalmıstım ama 10 haftalıkken kaybettim işte tekrar denicem doktor bırakabilirsin dedi

Arkadaşlar merhaba Dün ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 10. Günü sizce pik olmuşmu değerlendirebilir misiniz?

Eklentiler

• 20200915_145650.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 9

Ovulasyon testim pik olmuş mu dünü değerlendirdim ve ayrıca pko luyum pko yumurtlaması zor diyorlar bu olmuşum acaba

C kadar koyu olduğunda yeterli büyüklük olmuş demek mi:)

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…