Merhaba arkadaşlar çift çizgiyi 18.00 da yaptim testle gordum gece 3 te ilişki oldu.hamile kalmak icin yeterli midir .Bir sonraki günde çift çizgi vardı ama iliskinyasamadik.bugun daha yapmadım üçüncü testi
Ovulasyonda Cift çizgi koyuluguna göre değişir. Yani kontrol çizgisiyle aynı yada biraz daha koyu olursa yumurta 12 ile 36 saat sonra çatlayacak demektir. Catladiktan sonra da 24 saat canlı kalıyor. Cift çizgiden sonra 2 gün daha denemeniz uygun olur.
Ovulasyonda Cift çizgi koyuluguna göre değişir. Yani kontrol çizgisiyle aynı yada biraz daha koyu olursa yumurta 12 ile 36 saat sonra çatlayacak demektir. Catladiktan sonra da 24 saat canlı kalıyor. Cift çizgiden sonra 2 gün daha denemeniz uygun olur.
Ihtimal büyük inş. Hamile kalırsınız. Çünkü cift çizgiden 1 gün sonra yumurtlama olduysa ve çatlayan yumurtada 1 gün yaşıyor zaten 48 saat yapıyor. Zaten çift çizgi olduğu gün yapmışsınız. Yumurta çatlamasa bile spermler 3 ile 5 gün canlı kalabiliyor. Zamanı doğru yapmışsınız. Bu saatten sonra nasip kısmet artık.
Doktorlar çok kafaya takmamayi çok stres yapmamayı öneriyorlar. Ama işte mümkün olmuyor insan isteyince. Inş. En yakın zamanda hamilelik haberinizi aliriz. Sat ne zamandı sizin