Gebeliğe Hazırlık Ovulasyona göre ilişkiye girip kız bebeği olan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ekozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
37
15
38
Merhaba bayanlar ovulasyon tarıhıne göre ilişkiye girip kız bebeği olan var mı yani bu erkek bebek tezi tutuyormu gerçekten tutmayıp kızı olan varmı ben erkek bebek istiyorum

Yani tam yumurtlama günümü ilişkiye girdiniz yada kaçıncı günü ilişkiye girdinizde kız oldu

Ovülasyon testi yapmadım ama yumurtlama dönemindeydim gelen akıntıdan ve ağrılardan anlaşılıyor. Tabii tam o gün mü yoksa bir gün sonrası mı bilemiyorum kesin olarak ama yumurtlama gününden önce bir ilişki olmadı yumurtlama günü ve sonraları oldu

yüzde yüz tutmaz. yüzde yüzlük garantiyi sadece tüp bebek yönteminde yapılan cinsiyet tayini verir. dediğniz şekilde sadece ihtimal artar. bu da kanıtlanmş bişey değil ama istatistiklere göre gerçekten yumurtlamadan hemen sonra olan ilişkiden genelde erkek bebek oluyor. sizin ilk bebeğiniz mi olacak?

yüzde yüz tutmaz. yüzde yüzlük garantiyi sadece tüp bebek yönteminde yapılan cinsiyet tayini verir. dediğniz şekilde sadece ihtimal artar. bu da kanıtlanmş bişey değil ama istatistiklere göre gerçekten yumurtlamadan hemen sonra olan ilişkiden genelde erkek bebek oluyor. sizin ilk bebeğiniz mi olacak?

Hayır bir kızım var erkek istiyoruz 2. Yi ama hayırlısı neyse o olsun kısmet

Back