Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekten miBenim ilk gebelik belirtilerim bunlar inşallah hamilesinizdir
Yaaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda nasip etsinEvet daha yeni evliyim ilk gebeliğimdi söylediğiniz belirtileri yaşadım adetimde 5 gün geçikti erken gebelik testi yapmadım direk normal test yaptım koyu çift çizgiyi gördüm 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim fakat iki aylık olacakken kalbi durdu 3 ay önce kürtaj oldum şimdi yeniden deniyorum
İnşalla inşalla annemi hiç görmedim büyüdüm Bn çocuğum olsun o annelik nasıl bir duygusu bilmiyorum çok istiyorumSonuç negatif olsa bile Üzülme ama Hamileysen bile daha çok yeniyse teste çıkmayabilir güzel gebelik belirtisi yaşadıkların güzel düşün İnşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
5 aydırNe zamandır deniyorsun
Ne zamandr evlisiniz1 yıl
1 yılNe zamandr evlisiniz
Ayyy inşallaaaa bnde öyle olurumO zaman canınızı sıkmayın Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Ben 8 aylık evliyim ve dördüncü ayda hamile kaldım
Ben de hemen çocuğum olsun istedim Neden olmuyor acaba Bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum sürekli, ama gebeliği en çok etkileyen şey stres Ben düşünmeyi bıraktım stres yapmayı bıraktım ve hamile kaldım
Yapmamaya çalışıyorum ama Regl olacam gibi ağrım var normal mi ben anlamadım ne yapacamBen de hemen çocuğum olsun istedim Neden olmuyor acaba Bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum sürekli, ama gebeliği en çok etkileyen şey stres Ben düşünmeyi bıraktım stres yapmayı bıraktım ve hamile kaldım
Hem Regl gibi hem değil tuhaf bir ağrı ve dün birden bıçak saplanır gibi ağrı girdi kaşığıma sırtım ağrıyor aç değilim ama mide bulantım varKasık ağrınız ne şekilde
Yok koku hasssasiyetimKoku hassasiyeti var mı