• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

esmeresra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar ovulasyon testim 4 gün çift çizgi çıktı ara ara miğde bulantılarım ve sağ kasık agrım var yorumlar mısınız lütfen

Yaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum Ve kasıkta birde. Bıçak saplantısı var rahim duvarım kalınlaşmış dedi doktora gittim ağrıdan duramadım diye

Evet daha yeni evliyim ilk gebeliğimdi söylediğiniz belirtileri yaşadım adetimde 5 gün geçikti erken gebelik testi yapmadım direk normal test yaptım koyu çift çizgiyi gördüm 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim fakat iki aylık olacakken kalbi durdu 3 ay önce kürtaj oldum şimdi yeniden deniyorum

Evet daha yeni evliyim ilk gebeliğimdi söylediğiniz belirtileri yaşadım adetimde 5 gün geçikti erken gebelik testi yapmadım direk normal test yaptım koyu çift çizgiyi gördüm 4 haftalık hamile olduğumu ögrendim fakat iki aylık olacakken kalbi durdu 3 ay önce kürtaj oldum şimdi yeniden deniyorum
Yaaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🙏🏻 yarın erken gebelik testi yapacam bende reglm son 2 gün kaldı

Sonuç negatif olsa bile Üzülme ama Hamileysen bile daha çok yeniyse teste çıkmayabilir güzel gebelik belirtisi yaşadıkların güzel düşün İnşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Sonuç negatif olsa bile Üzülme ama Hamileysen bile daha çok yeniyse teste çıkmayabilir güzel gebelik belirtisi yaşadıkların güzel düşün İnşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnşalla inşalla annemi hiç görmedim büyüdüm Bn çocuğum olsun o annelik nasıl bir duygusu bilmiyorum çok istiyorum 🙏🏻🙏🏻

O zaman canınızı sıkmayın Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Ben 8 aylık evliyim ve dördüncü ayda hamile kaldım

Ben de hemen çocuğum olsun istedim Neden olmuyor acaba Bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum sürekli, ama gebeliği en çok etkileyen şey stres Ben düşünmeyi bıraktım stres yapmayı bıraktım ve hamile kaldım

Ben de hemen çocuğum olsun istedim Neden olmuyor acaba Bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum sürekli, ama gebeliği en çok etkileyen şey stres Ben düşünmeyi bıraktım stres yapmayı bıraktım ve hamile kaldım
Yapmamaya çalışıyorum ama Regl olacam gibi ağrım var normal mi ben anlamadım ne yapacam

Back
X