Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım olabilir benimde 3 gün koyuydu 4. Gün çatladıOvulasyon testim üç gün üst üste koyu çift çizgi
Miğde bulantım ve sağ kasık agrım var doktor kist oluşmuş ama gebeliğe engel değil demişti o etki eder mi çatlamamayaCanım olabilir benimde 3 gün koyuydu 4. Gün çatladı
Canım doktor engel değil dediyse sanmıyorum engel olacağını dediğim gibi ya çok öncesinde gebelik oluştu o yüzden testler bu kadar koyu çıkıyor ya da zaten çatlar muhtemelen elinde test varmı canım gebelik testiMiğde bulantım ve sağ kasık agrım var doktor kist oluşmuş ama gebeliğe engel değil demişti o etki eder mi çatlamamaya
Canım olabilir benimde 3 gün koyuydu 4. Gün çatladı
Evet canım bugün çatlamış bugünüde değerlendirmeraba dün bende ovülasyon testi yaptım ikiside aynı koyulukda çok belirgin kırmızı çıktı değerlendirdik bugun yaptım tek kırmızı var bu ne demek oluyor acaba bugünde ilişliye girmeme gerek var mı acaba
Teşekkürler canımEvet canım bugün çatlamış bugünüde değerlendir
Canım hiç net bir şey diyemiyorum şuanki durumun neHamile olma ihtimalim varmı sence canım![]()
Canım benim de böyle çıktı dün gece test değerlendirdik te Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?Evet canım bugün çatlamış bugünüde değerlendir
Canım benim de böyle çıktı dün gece test değerlendirdik te Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?
Yaptınmı canım peki ovü testi bugün oldunmu adet durum neReglime iki gün kaldı
Yok canım silikleştiği ilk günü değerlendir sonraki günden itibaren Dpo 1 diye saymaya başlaCanım benim de böyle çıktı dün gece test değerlendirdik te Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?