• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

esmeresra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Ovulasyon testim üç gün üst üste koyu çift çizgi

Miğde bulantım ve sağ kasık agrım var doktor kist oluşmuş ama gebeliğe engel değil demişti o etki eder mi çatlamamaya
Canım doktor engel değil dediyse sanmıyorum engel olacağını dediğim gibi ya çok öncesinde gebelik oluştu o yüzden testler bu kadar koyu çıkıyor ya da zaten çatlar muhtemelen elinde test varmı canım gebelik testi

Üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 10 gün var regl günüme

Ovulasyon testim 4 gündür çift çizgi acil yardım

meraba dün bende ovülasyon testi yaptım ikiside aynı koyulukda çok belirgin kırmızı çıktı değerlendirdik bugun yaptım tek kırmızı var bu ne demek oluyor acaba bugünde ilişliye girmeme gerek var mı acaba

meraba dün bende ovülasyon testi yaptım ikiside aynı koyulukda çok belirgin kırmızı çıktı değerlendirdik bugun yaptım tek kırmızı var bu ne demek oluyor acaba bugünde ilişliye girmeme gerek var mı acaba
Evet canım bugün çatlamış bugünüde değerlendir

Evet canım bugün çatlamış bugünüde değerlendir
Canım benim de böyle çıktı dün gece test değerlendirdik te Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?

Canım benim de böyle çıktı dün gece test değerlendirdik te Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?

Eklentiler

• IMG_7425.webp
    IMG_7425.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 15
Yok canım silikleştiği ilk günü değerlendir sonraki günden itibaren Dpo 1 diye saymaya başla

Çatlamamış canım çatlayınca nerdeyse hiç olmuyor 2.çizgi

Hm bugün de yapıcam testi dün geceyi de değerlendirdik. Sperm 2-3 gün yaşıyor dendiği için. Geçen ay bu kadar koyu t görmemiştim de o yüzden sordum bu ay nasip olur inşallah gebelik

Back
X