Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeynep0119

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
2
1
1
30
Merhaba arkadaşlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ovulasyon testiyle takrar gebe kala bilirmiyim. Aranızda. Ovulasyon testi kullanan varsa yardımcı olabilirmi nasıl kullanılacağı ile alakalı şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba, ben 38 yaşındayım. 8 aydır korunmadığımız halde bebek
olmuyordu. Gecen ay ilk defa ovulasyon testini denemeye ve Folik asit
kullanmaya başladım. Ben risk almamak adına regli biter bitmez ovulasyon testini kullanmaya başladım. Bazı kişilerin regli biter bitmez yumurtladığını duymuştum. Ben reglinin 1. gününden saymaya başlayarak 13. günde yumurtlamayı yakaladim. Yumurtlama günü ve devamındaki 3 ilişki boyunca
Gynella Natal Ferti jel kullandım. Buna ek olarak yine ilk defa bu ay
ayaklarımı kaldırıp yarım saat bekledim, hemen duş almadım ya da su
tutmadım. Ben artık o kadar sabırsızdım ki yumurtlama
bittikten 2 gün sonra gebelik testlerine başladım. 10-14 gün geçmesi
gerektiğini bildiğim halde. Gerçekten zor bir süreç. Yumurtlamadan
sonraki gün saymaya başlayarak 12. gün çok silik pozitif sonucu gördüm.
Üstelik reglime 4 gün vardı. Kan testinde de beta hcg 24 çıktı. Birde
ben Kenzül Arş duasını okuyarak dua ettim. İnanın.
Çok şükür ben de ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım. Umarım verdiğim bilgilerin faydası olur. 🤲

kullanmaya başladım. Ben risk almamak adına regli biter bitmez ovulasyon testini kullanmaya başladım. Bazı kişilerin regli biter bitmez yumurtladığını duymuştum. Ben reglinin 1. gününden saymaya başlayarak 13. günde yumurtlamayı yakaladim. Yumurtlama günü ve devamındaki 3 ilişki boyunca
Çok şükür ben de ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım. Umarım verdiğim bilgilerin faydası olur. 🤲
Olmamasına bir sebep var mıydı hayırlı olsun bebışiniz bende 7 aydır evlıyım yeni denıyoruz ama bana amh düşük tüp bebek dedıler dırekt sankı evlendıgımden berı deniyorum da olmamış gibi davranıyor doktorlar özeldekı doktorum yumurta gelıstırıc hap verdi bende bu ay ovülasyonla Artı doktor kontrolumda yumurtalara yakaladım inşallah bende de işe yarar

Olmamasına bir sebep var mıydı hayırlı olsun bebışiniz bende 7 aydır evlıyım yeni denıyoruz ama bana amh düşük tüp bebek dedıler dırekt sankı evlendıgımden berı deniyorum da olmamış gibi davranıyor doktorlar özeldekı doktorum yumurta gelıstırıc hap verdi bende bu ay ovülasyonla Artı doktor kontrolumda yumurtalara yakaladım inşallah bende de işe yarar
Ben hiç detaylı bir kontrole gitmedim. Reglinin 3. günü gel dedi doktor ama ben çok şükür hamile kaldım. Ovulasyon testini mutlaka deneyin. Folik asitte kullanın. Yine kontrollerinize gidin ama kendiniz de elinizden geleni yapın. Çok çabuk umudu kesmişler sanki. Daha yeni denemeye başlamışsınız. Ben kendi yaptıklarımı detaylı yazdım. İnşallah faydası olur. Moral bozmak yok. Olacak inşallah 🤲

Ben hiç detaylı bir kontrole gitmedim. Reglinin 3. günü gel dedi doktor ama ben çok şükür hamile kaldım. Ovulasyon testini mutlaka deneyin. Folik asitte kullanın. Yine kontrollerinize gidin ama kendiniz de elinizden geleni yapın. Çok çabuk umudu kesmişler sanki. Daha yeni denemeye başlamışsınız. Ben kendi yaptıklarımı detaylı yazdım. İnşallah faydası olur. Moral bozmak yok. Olacak inşallah 🤲
Yani ben ocaktan beri deniyorum yumurtlama dönemi her şeyi yeni öğrendim amh degerım düşük çıkınca Sehır hastane direkt tüp bebek bölümüne yonlendırdı testler yapıldı vs bazı testler beklenıyor ozeldekı doktorda evet düşük ama yumurtanı guclendırelım esıne bakalım ondan sonra em son olacaksa o olur dedi bu ay kullandım güçlü votamınde verdi kendımde beslenmeye çok dikkat ediyorum inşallah bende kendılıgımden kalırım çok umudumu kırdılar ovuslayonu da bu ay doğru yakaladım geçen ay yakaladım sankı ama belki yumurtam çok sağlıklı gelısmıyordu bu ay doktor muayenede bır yumurta catlamıs dedi inşallah umutsuz eden doktorların elinden kurtulurum 🥹

Yani ben ocaktan beri deniyorum yumurtlama dönemi her şeyi yeni öğrendim amh degerım düşük çıkınca Sehır hastane direkt tüp bebek bölümüne yonlendırdı testler yapıldı vs bazı testler beklenıyor ozeldekı doktorda evet düşük ama yumurtanı guclendırelım esıne bakalım ondan sonra em son olacaksa o olur dedi bu ay kullandım güçlü votamınde verdi kendımde beslenmeye çok dikkat ediyorum inşallah bende kendılıgımden kalırım çok umudumu kırdılar ovuslayonu da bu ay doğru yakaladım geçen ay yakaladım sankı ama belki yumurtam çok sağlıklı gelısmıyordu bu ay doktor muayenede bır yumurta catlamıs dedi inşallah umutsuz eden doktorların elinden kurtulurum 🥹
İnşallah güzel haberler bekliyorum. Sen hiç moralini bozma. Denemeye devam et. Rabbım nasip etsin inşallah 💙

İnşallah. Bende başladım bu günden rabbim kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar ben ayın 10 unda çift çizgi gördüm 11 i silikti 10 11 12 ve 13 u değerlendirdik 25 ine regl günüm acaba o zamana kadar belirti yaşar mıyım ve testi yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenebilirim en erken

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌷 bende ovulasyon testini yaptım da dün biraz koyu geldi rica etsem bi bakar mısınız. Benim adetlerim çok düzensiz ya bunu da şans eseri yakaladım

Eklentiler

• 22234603-3867-4BA4-B524-9075A5D60CFD.webp
    22234603-3867-4BA4-B524-9075A5D60CFD.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 18
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌷 bende ovulasyon testini yaptım da dün biraz koyu geldi rica etsem bi bakar mısınız. Benim adetlerim çok düzensiz ya bunu da şans eseri yakaladım
Teşekkür ederim 🌸 Dün itibariyle yumurtlamayı yakalamışsıniz. Bu günleri değerlendirin mutlaka. İnşallah en kısa sürede güzel bir haber alırsınız. Bu ay olmasa bile önümüzdeki ayda ovulasyon testi kullanmaya devam edin. Rabbım duanıza hayırlısıyla kavuştursun 🤲

Benim de ovulasyon testime bakabilirmisiniz ? İlk defa bu ay deniyorum. Adet günüm biter bitmez yapmaya başladım. Aşağıda ki resimde üsteki 5. Gün alttaki 6. Gün de ikinci cizgi belirmeye başladı. Yumurtam çatlamış mı oluyor yoksa kaç güne çatlar sizce ?

Eklentiler

• 1000059427.webp
    1000059427.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 13
Back
X