• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

Sebeblervar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
61
17
3
Kızlar ben 6 aylık evliyim cinsel 27 yaşındayım. Ben yaklaşık 20 yaşından itibaren yaşadığım ve bunun üzerine bir çok kez doktora gittiğim konuyu anlatayım. Reglim düzenli olarak devam eder hiç sıkıntı yaşamam reglimin bitmesinden yaklaşık 8-10 gün sonra tekrardan bi kanama yaşıyorum ama tek seferlik en fazla bir ped kadar doktora gittiğimde cevap olarak sen yumurtaların çatlamasını hisseden bir kadınsın oluyor sanki o kanama olurken regli olmuşum gibi şişkinlik ağrı oluyor ama ben bi türlü anlayamıyorum sizce ne olabilir hormon testlerim vs normal çıkıyor

Yumurtlama kanaması işte doktor da demiş. Ben de yumurtlamamı çok rahat bir şekilde hissedenlerdenim ama bende kanama olmaz. Siz kanamayla hissediyorsunuz yumurtlamayı. O şişkinlik ve ağrı bende de oluyor. Aslında şanslısınız çocuk düşünüyorsanız hangi günler değerlendirilmesi gerekir biliyorsunuz.

Yumurtlama kanaması işte doktor da demiş. Ben de yumurtlamamı çok rahat bir şekilde hissedenlerdenim ama bende kanama olmaz. Siz kanamayla hissediyorsunuz yumurtlamayı. O şişkinlik ve ağrı bende de oluyor. Aslında şanslısınız çocuk düşünüyorsanız hangi günler değerlendirilmesi gerekir biliyorsunuz.
Bazı arkadaşlarım çok korkutuyor beni asla böyle bi şey duymadık kesin sende bi şey var git doktora vs diye yani bundan sebepli kaç kez doktora gittiğimi hatırlamıyorum hep aynı cevapları duydum dediğiniz gibi doktorlar hatta çok şanslısın bebek düşünürsen dediler ama alttan muayene olmadım sadece bu içimde kötü bi his bırakıyor onuda yaparsam ve temiz çıkarsa sevineceğim

Tabii ki içiniz rahat değilse yine gidin doktora. Sizin yaşadığınız yumurtlama kanaması aslında nadir olan bir durum ama zaten yumurtlama dönemine denk geldiği için korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum.

Back