Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett kuzuşum 14. Gün olman lazımOvulasyon yumurta catalasiktan 14. Gün regl olunuyor değil mi çatlama yasandiktan sonra...
Ah anladım ya ben de ovulasyon takibi yapıyorum ama çatlama olalı 19 gün oldu hala regl olmadımEvett kuzuşum 14. Gün olman lazım
Folik asit kullanıyor musun canım ve çok çok sık ilişkiye girmeyin sperm sorunu yaşama riskide oluyor o kadar sık canımHanımlar Benim de 3 gün sonra ovulasyon günüm eşimle olabildiğince sık sık ilişkiye giriyoruz başka bir önerisi olan var mı Gebe kalmak için
Gebelik testi yapsaydınız biAh anladım ya ben de ovulasyon takibi yapıyorum ama çatlama olalı 19 gün oldu hala regl olmadım![]()
14. Gün oldu ertesi gün hemen test yaptım bir şey çıkmadı geçen aile hekimime gittim 26 Şubat'ta gel kan alalım dedi bir hafta geçsin dedi o da şuan adetim 5 gün gecikti ovulasyon testine goreGebelik testi yapsaydınız bi
Elinde ovulasyon testi varsa yapsana o da haöileliği gösteriyor genelde14. Gün oldu ertesi gün hemen test yaptım bir şey çıkmadı geçen aile hekimime gittim 26 Şubat'ta gel kan alalım dedi bir hafta geçsin dedi o da şuan adetim 5 gün gecikti ovulasyon testine gore
Eee test yapsan yaaaaaAh anladım ya ben de ovulasyon takibi yapıyorum ama çatlama olalı 19 gün oldu hala regl olmadım![]()
Yok negatif çıktı bir kere yaptımElinde ovulasyon testi varsa yapsana o da haöileliği gösteriyor geneld
Aile hekimime gittim biraz geçsin dedi erken dediEee test yapsan yaaaaa
Anladım inşallah vardır YinedeNe
Yok negatif çıktı bir kere yaptım
Umarım insalalhAnladım inşallah vardır Yinede
Kız eczaneden test alıp kendin yapsanaAile hekimime gittim biraz geçsin dedi erken dedi
Negatif görüp moralim bozulsun istemiyorum ya o yüzden doktorumu dinlemeye karar verdimKız eczaneden test alıp kendin yapsana
Evet bu ay başladım umarım bu ay o müjdeli haberi alırımFolik asit kullanıyor musun canım ve çok çok sık ilişkiye girmeyin sperm sorunu yaşama riskide oluyor o kadar sık canım
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet bu ay başladım umarım bu ay o müjdeli haberi alırım
Bir de şey denilmiş ovulasyonda pozitif çıkarsa gebelik vardır ben geçenlerde yaptım ovulasyon testi negatif çıktı acaba yok mu diyorjm işte bir yandan daKız eczaneden test alıp kendin yapsana
Kesin olarak değil. Ben ultrasonda çatlamak üzere olan yunurtayı gördüm net olarak biliyorum ama hamilelik de oluşmadığı halde 14 gün sonra değil 24 gün sonra regl oldum. Regliniz düzenli değilse tam 14 gün olsa olmuyorOvulasyon yumurta catalasiktan 14. Gün regl olunuyor değil mi çatlama yasandiktan sonra...
Çatlamadan sonra akıntı artıyor muEvett kuzuşum 14. Gün olman lazım