Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle tabiki ne zaman neyin nasip olacağı belli olmaz bu Rabbimin vereceği bişey ben tam düzgün değerlendirdim bu ay yumurtlama çatlama 3 gün gün aşırı değerlendirme falan ama bakalım belki bana nasip olmayacak sana nasip olacak
Öyle tabiki ne zaman neyin nasip olacağı belli olmaz bu Rabbimin vereceği bişey ben tam düzgün değerlendirdim bu ay yumurtlama çatlama 3 gün gün aşırı değerlendirme falan ama bakalım belki bana nasip olmayacak sana nasip olacak
Benm testim 17 sinde pik oldı değerlendirdim 18 inde çizgi kayboldu hemen ümit kendimi sonraki günler yeniden pozitif oldu bu ay değişikl gidiyorz bakalm