• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
207
40
13
30
Ovülasyon testi yapmaya 16 snda başladm 17 sinden beri pozitif biz sadece 17 ve 19 u değerlendirdk yetersiz mi sizce

Yeterli olabilir 17 sinde pik gördüysen ama genelde yumurtlama gördüğün günde 3 gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi oluyor

Yeterli olabilir 17 sinde pik gördüysen ama genelde yumurtlama gördüğün günde 3 gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi oluyor
Evet hep öyle yazıyor ama malesef eşimin işinden dolayı pek fırsat olmadı 17 ve 19 u oldu zaten en koyu günlerdi gerisi nasip artk napalm

Evet hep öyle yazıyor ama malesef eşimin işinden dolayı pek fırsat olmadı 17 ve 19 u oldu zaten en koyu günlerdi gerisi nasip artk napalm
Öyle tabiki ne zaman neyin nasip olacağı belli olmaz bu Rabbimin vereceği bişey ben tam düzgün değerlendirdim bu ay yumurtlama çatlama 3 gün gün aşırı değerlendirme falan ama bakalım belki bana nasip olmayacak sana nasip olacak 😇🤲🏻

Öyle tabiki ne zaman neyin nasip olacağı belli olmaz bu Rabbimin vereceği bişey ben tam düzgün değerlendirdim bu ay yumurtlama çatlama 3 gün gün aşırı değerlendirme falan ama bakalım belki bana nasip olmayacak sana nasip olacak 😇🤲🏻
Rabbim hakkımızda en uygun zamanı bilir bakalm inşallah 🤲🤗

Benm testim 17 sinde pik oldı değerlendirdim 18 inde çizgi kayboldu hemen ümit kendimi sonraki günler yeniden pozitif oldu bu ay değişikl gidiyorz bakalm 🥲

Sanırım negatif demi artk

Eklentiler

• IMG_20250221_145117.jpg
    IMG_20250221_145117.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 17
IMG_9435.webp
kızlar sanırım bugün pik değerlendirdik ama kaç gün ben pili gördükten sonra değerlendirmeliyim kaç gün daha ilişki olmalı ?

Back