- 29 Kasım 2024
- 13
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi melikekrkmz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmamiş mi yani ben ilk defa yapıyorımNormal. Lh vücutta hep var yumurtlama olunca pik olur ama bu pik değil genelde böyle oluyor zaten
Olmamış t çizgidi c gibi koyu olmalı pik olması icinYumurtlama olmamiş mi yani ben ilk defa yapıyorım
Sizce yumurtlama olmuş muOlmamış t çizgidi c gibi koyu olmalı pik olması icin
Öncesi yok mu acaba? Sadece 4 gün mü yaptınız?Sizce yumurtlama olmuş mu
Olmuş bence en alttaki çatlama olmuşSizce yumurtlama olmuş mu
Öncesi yok mu acaba? Sadece 4 gün mü yaptınız?Öncekiler negatifdi son 4 gunu attım buraya
Dün degerlendirdik inş olurOlmuş bence en alttaki çatlama olmuş
İnşallah canım bugün de değerlendir eğer çatlama bugün olduysaDün degerlendirdik inş olur
HayırSizce yumurtlama olmuş mu
Olmamış arkadaşlar çizgilerin ikisi de aynı koyuluktamı? Değil. Pik örneği atıyorum size.Olmuş bence en alttaki çatlama olmuş
Ben bu ay klomen kullandım aslındaOlmamış arkadaşlar çizgilerin ikisi de aynı koyuluktamı? Değil. Pik örneği atıyorum size.
Doğrudur doktora gidin. Daha iyi sonuç alırsınızBen bu ay klomen kullandım aslında
Benim bu ay ki adet döngüm 42 gun surdu pcos oldugu için yumurtlama geç oluyor olabılır mıOlmamış arkadaşlar çizgilerin ikisi de aynı koyuluktamı? Değil. Pik örneği atıyorum size.
Olabilir pcoslu kişilerde yumurtlama geç görülüyor bazı aylar da görülmüyodu sanki. Böyle biliyorumBenim bu ay ki adet döngüm 42 gun surdu pcos oldugu için yumurtlama geç oluyor olabılır mı