Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift çizgi gördüğün gün ve ondan sonraki 2 gün değerlendirmen lazım canım 3 gün yaniSelam arkadaşlar bu Teste göre çif çizgi gördükten sonra mı değerlerlendirme yapıyorduk birde silikleştiği zaman mı
Ay ben anladım sırf bunun için konu açmıştım siliklestigi günü değerlendirin deniyo her yerde ama siliklestigi günü değerlendiremedik pik gördüğüm akşamın gecesi pik gordukten 4-5 saat sonrası siliklestigi günün 12 saat öncesi yani bunu okuduğum için çok sevindim şu ankarısık anlatmadım ünsallah öff
Bu cevabı ariyormusum resmensilikleştiği zaman gebelik oluşur yani silikleştiği ilk gün (sizin yaptığınız testlerde innovitanın son günü yani) yumurta çatladı demek. sperm de yumurtayı ancak çatladıktan sonra dölleyebilir.
ama araştırmalara göre de silikleştiği günden bir gün öncesi (yumurtlamadan bir gün önce yani) en yüksek gebelik sansıymış. hamile kadınların %40ı mı ney yumurtlamadan bir gün önce ilişkiye girenlermis. siz iki günde bir değerlendirin o yüzden ne olur ne olmaz
Yaptığınız doğru zaten doktorum bana ovülasyon kullanma onu beklerken geç kalmış olabilirsin o yüzden 2 gün de bir ilişki önerdi pik olmadan pik olunca ve sonrasında değerlendirmeniz gerekiyordu bol bol havuç yiyinAy ben anladım sırf bunun için konu açmıştım siliklestigi günü değerlendirin deniyo her yerde ama siliklestigi günü değerlendiremedik pik gördüğüm akşamın gecesi siliklesmeden bi 12 saat öncesi yani bunu okuduğum için çok sevindim şu an
Ovulasyona göre davranamadik zaten pik gördüğüm günlerden önceki günler hep gün aşırı değerlendirdik sadece pikten sonraki siliklestigi günü değerlendiremedik evet havucu biri daha söylemişti dogrudurYaptığınız doğru zaten doktorum bana ovülasyon kullanma onu beklerken geç kalmış olabilirsin o yüzden 2 gün de bir ilişki önerdi pik olmadan pik olunca ve sonrasında değerlendirmeniz gerekiyordu bol bol havuç yiyin
Sperm 72 saat yaşayabildiği için bu ay çok şanslısınız inşallah hamile kalır bize de dua edersinizOvulasyona göre davranamadik zaten pik gördüğüm günlerden önceki günler hep gün aşırı değerlendirdik sadece pikten sonraki siliklestigi günü değerlendiremedik evet havucu biri daha söylemişti dogrudur
Ne zaman yumurtlama gördünüz adet döngünüz ne mesela ?Ovulasyona göre davranamadik zaten pik gördüğüm günlerden önceki günler hep gün aşırı değerlendirdik sadece pikten sonraki siliklestigi günü değerlendiremedik evet havucu biri daha söylemişti dogrudur
Ay inşallah sizde istiyorsanız hepimize hayırlı evlat nasip olsunSperm 72 saat yaşayabildiği için bu ay çok şanslısınız inşallah hamile kalır bize de dua edersiniz
Benim normalde adetim düzenlidir 26-28 günde bir olurdu ama genelde 26 gündür. 3 aydır korunmayı bıraktık eşim korunuyordu ben ilaç vs. Kullanmadım hiç ama adet dongum bozuldu sanki son üç aydır 32-33 günde bir oluyor yani eski düzene göre yaklaşık 1 hafta gecikiyor doktora da gittim hormonal kist vs. Bi sorun yok dedi. Son adet tarihim 25 ağustosta basladi 30unda bitti ovulasyon testinde pik gördüğüm gün de 11 eylul akşamı dün de test siliklesmeye başladı yani çatladı sanirimNe zaman yumurtlama gördünüz adet döngünüz ne mesela ?
Bende ilk korunmayı bıraktığım da sorunlar başlamıştı adet gecikmeleri normal rahim şaşırıyor bi süre sonra kendini bebeğe hazırlıyor iyi bir şey yani. 12 gün sonra yumurtlama olmuş adet döngünüz değiştiği için. Herşey güzel ilerlemişBenim normalde adetim düzenlidir 26-28 günde bir olurdu ama genelde 26 gündür. 3 aydır korunmayı bıraktık eşim korunuyordu ben ilaç vs. Kullanmadım hiç ama üç aydır adet dongum bozuldu sanki son üç aydır 32-33 günde bir oluyor yani eski düzene göre yaklaşık 1 hafta gecikiyor doktora da gittim hormonal kist vs. Bi sorun yok dedi. Son adet tarihim 25 ağustosta basladi 30unda bitti ovulasyon testinde pik gördüğüm gün de 11 eylul akşamı
Umarim hepimiz güzel haberlerle gelirizBende ilk korunmayı bıraktığım da sorunlar başlamıştı adet gecikmeleri normal rahim şaşırıyor bi süre sonra kendini bebeğe hazırlıyor iyi bir şey yani. 12 gün sonra yumurtlama olmuş adet döngünüz değiştiği için. Herşey güzel ilerlemiş
Evet yarın da değerlendirin bence hayırlı olsun inşallahKızlar merhabalar bende konu açmıştım ovülasyon testi ile ilgili bu şekilde çıktı benim de dün ve bugün değerlendirdik pik oluyor demi bu ? İlk kez yapıyorum.
Eki Görüntüle 3478685
Ay amin inşallah değerlendireceğim yorumunuz için teşekkür ederim inşallah gebelik testimde pozitif çıkarEvet yarın da değerlendirin bence hayırlı olsun inşallah
Ay amin inşallah değerlendireceğim yorumunuz için teşekkür ederim inşallah gebelik testimde
Havuç yiyin tutunmasını ve çatlamasını sağlayacaktır herhangi bi takviye kullanıyormusunz folik asit vsAy amin inşallah değerlendireceğim yorumunuz için teşekkür ederim inşallah gebelik testimde pozitif çıkar
Hayır evleneli 1 yıl 1 ay oldu martta kimyasal gebelik geçirdim daha sonra da gebelik olmadı popülersin diye hap verdi Dr bana içinde folik asit var ve yumurta güçlendiriciymiş pco başlangıcı demişti ve 2 kere çatlatma iğnesi oldum sadeceHavuç yiyin tutunmasını ve çatlamasını sağlayacaktır herhangi bi takviye kullanıyormusunz folik asit vs
Poliversin olacaktı hapın ismi sabah akşam tok iç dediHavuç yiyin tutunmasını ve çatlamasını sağlayacaktır herhangi bi takviye kullanıyormusunz folik asit vs