21 olan bugün ama başlarda da belirgin olanlar var kafam çok karıştıEn net 21 gibi geldi bana anlamadm bende hepsi çok belirgin
Canım yumurta büyümesi gerçekleşiyor bugün 21 pik gibi ama devamını görmemiz lazım silikleşmeye başladığı an 24/36 saat aralığında ilişki yaşamak gerekli ama bugünü de değerlendir yarın tekrar yap21 olan bugün ama başlarda da belirgin olanlar var kafam çok karıştı
Koyu gördükten sonra silikleştiğinde mi 24/36 saat aralığında ilişki yaşamak gerekiyor çok fazla anlamıyorum ama koyu olduğunda yapmak gerekmiyor muCanım yumurta büyümesi gerçekleşiyor bugün 21 pik gibi ama devamını görmemiz lazım silikleşmeye başladığı an 24/36 saat aralığında ilişki yaşamak gerekli ama bugünü de değerlendir yarın tekrar yap
Yok bu pik olduğu zaman 1/2 gün ilişki yaşamak gerekiyor. Yani yumurtalar zaten 24 36 saat spermi bekliyorlar çatladığı zaman. Siz bu süreçte 2 günde bir ilişki yaşayın her gün ilişki yaşamakta spermi katilesizleştiriyorKoyu gördükten sonra silikleştiğinde mi 24/36 saat aralığında ilişki yaşamak gerekiyor çok fazla anlamıyorum ama koyu olduğunda yapmak gerekmiyor mu
Anladım teşekkür ederim :) peki diğer sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz yükseğe çok yakın çoğuYok bu pik olduğu zaman 1/2 gün ilişki yaşamak gerekiyor. Yani yumurtalar zaten 24 36 saat spermi bekliyorlar çatladığı zaman. Siz bu süreçte 2 günde bir ilişki yaşayın her gün ilişki yaşamakta spermi katilesizleştiriyor
Anladım teşekkür ederim :) peki diğer sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz yükseğe çok yakın çoğu
Tekrar çok teşekkür ederimEvet her kadının yumurta çatlama büyüklüğü farklıdır kiminde 16 mm iken sende 24 olabilir ondan pik gibi koyu görünüyor ama en sondakine bakarsak ya bu gece ya da yarın gece çatlar, takipte ol
Canım dün iki çizgi de daha koyuydu bence bugün c çizgisi biraz daha silik duruyor gibi geldi banaEki Görüntüle 3341588
Pik mi bugün yaptım
C çizgisi değilde t çizgisini baz almıyor muyuz genelde o değişiyor t çizgisi dünkinden daha koyu gibi geldi banaCanım dün iki çizgi de daha koyuydu bence bugün c çizgisi biraz daha silik duruyor gibi geldi bana
Evet haklısın sanırım yumurtlama oluyor takipte kalın çatlar inşallah bi kaç güne.. havuç yiyebilirsin bu arada çatlama içinC çizgisi değilde t çizgisini baz almıyor muyuz genelde o değişiyor t çizgisi dünkinden daha koyu gibi geldi bana
Pik bugünEki Görüntüle 3341588
Pik mi bugün yaptım
Ayy keşke yiyebilsem dişim çok ağrıyor yiyemiyorumEvet haklısın sanırım yumurtlama oluyor takipte kalın çatlar inşallah bi kaç güne.. havuç yiyebilirsin bu arada çatlama için
Havuç kürü var saraçoglunun onu dener misinAyy keşke yiyebilsem dişim çok ağrıyor yiyemiyorum
Bir araştırayım yiyebilirim teşekkür ederimHavuç kürü var saraçoglunun onu dener misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?