• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

Leman20067

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
5
1
1
22
Lütfen ovulasyon testıme bakarmısınız sonuç pozitifmi? Adet dongum (25-30) arasi deyişiyor
Şu an 18 günümdeyim

Eklentiler

• 2C0F3003-8ADC-4B58-8FE3-4B7F684C10CA.jpeg
    2C0F3003-8ADC-4B58-8FE3-4B7F684C10CA.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 46
Lütfen ovulasyon testıme bakarmısınız sonuç pozitifmi? Adet dongum (25-30) arasi deyişiyor
Şu an 18 günümdeyim
Evet şuanda pozitifsiniz yumurtlama dönemine girmişsiniz testi yapmaya devam edin yumurtlama ve çatlama döneminizi mutlaka değerlendirin

Evet şuanda pozitifsiniz yumurtlama dönemine girmişsiniz testi yapmaya devam edin yumurtlama ve çatlama döneminizi mutlaka değerlendirin
Merhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?

Eklentiler

• IMG_2649.jpeg
    IMG_2649.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 31
Bugünü yarını muhakkak değerlendir canım
Merhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?

Eklentiler

• IMG_2649.jpeg
    IMG_2649.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 35
Lh da artim var ama yeterli seviyeye ulaşmamiş hayla teste devam edin inşAllah iyi olur sonuc🙏🏻🌸
Teşekkür ederim inşallah🙏🏼 geçen ay da ovulasyon testi kullandım ama hep silik çizgiydi şimdi ise 23.günde bu kadar net ikinci çizgiyi görmek biraz da olsa umudumu yükseltti

Bugünü değerlendirin ama büyük ihtimal yaarın pik olucaktır daha koyulaşacaktır canım

Yumurtlaman yaklaşmış canım 😊 bugun daha net olacaktır diye düşünüyorum testini yapınca haber ver sende Yumurtlama ve çatlama günün kaçırma günü değerlendir 😊

Bugünü değerlendirin ama büyük ihtimal yaarın pik olucaktır daha koyulaşacaktır canım
Yumurtlaman yaklaşmış canım 😊 bugun daha net olacaktır diye düşünüyorum testini yapınca haber ver sende Yumurtlama ve çatlama günün kaçırma günü değerlendir 😊
Sanırım hala pik değil kızlar dün yaptığım test gibi duruyor koyuluğu🤔

Eklentiler

• IMG_2672.jpeg
    IMG_2672.jpeg
    231,6 KB · Görüntüleme: 21
Back