- 1 Temmuz 2023
- 5
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi Leman20067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuanda pozitifsiniz yumurtlama dönemine girmişsiniz testi yapmaya devam edin yumurtlama ve çatlama döneminizi mutlaka değerlendirinLütfen ovulasyon testıme bakarmısınız sonuç pozitifmi? Adet dongum (25-30) arasi deyişiyor
Şu an 18 günümdeyim
Teşekkür ederimBugünden deyerlenirmelimiyim? Akşam yine test etdım t daha pik olduEvet şuanda pozitifsiniz yumurtlama dönemine girmişsiniz testi yapmaya devam edin yumurtlama ve çatlama döneminizi mutlaka değerlendirin
Bugünü yarını muhakkak değerlendir canımTeşekkür ederimBugünden deyerlenirmelimiyim? Akşam yine test etdım t daha pik oldu
Bugun yarın değerlendirin mutlaka yarında test yapın ama çatlama gününü kaçırmaTeşekkür ederimBugünden deyerlenirmelimiyim? Akşam yine test etdım t daha pik oldu
Merhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?Evet şuanda pozitifsiniz yumurtlama dönemine girmişsiniz testi yapmaya devam edin yumurtlama ve çatlama döneminizi mutlaka değerlendirin
Merhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?Bugünü yarını muhakkak değerlendir canım
Lh da artim var ama yeterli seviyeye ulaşmamiş hayla teste devam edin inşAllah iyi olur sonucMerhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?
Teşekkür ederim inşallah geçen ay da ovulasyon testi kullandım ama hep silik çizgiydi şimdi ise 23.günde bu kadar net ikinci çizgiyi görmek biraz da olsa umudumu yükselttiLh da artim var ama yeterli seviyeye ulaşmamiş hayla teste devam edin inşAllah iyi olur sonuc
Bugünü değerlendirin ama büyük ihtimal yaarın pik olucaktır daha koyulaşacaktır canımMerhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?
Yumurtlaman yaklaşmış canım bugun daha net olacaktır diye düşünüyorum testini yapınca haber ver sende Yumurtlama ve çatlama günün kaçırma günü değerlendirMerhaba benim de testime bakarsanız çok sevinirim. Bugün adet döngümün 23.günü ve ilk defa bu kadar net bir ikinci çizgi var sizce pik mi?
Bugünü değerlendirin ama büyük ihtimal yaarın pik olucaktır daha koyulaşacaktır canım
Sanırım hala pik değil kızlar dün yaptığım test gibi duruyor koyuluğuYumurtlaman yaklaşmış canım bugun daha net olacaktır diye düşünüyorum testini yapınca haber ver sende Yumurtlama ve çatlama günün kaçırma günü değerlendir
Olsun yapmaya devam etSanırım hala pik değil kızlar dün yaptığım test gibi duruyor koyuluğu
Teşekkür ederim yorumların içinOlsun yapmaya devam et